Montage kunststof kozijnen

Natuurlijk verzorgen we ook de montage van kunststof kozijnen voor u. De montage wordt uitgevoerd door vakmensen. Uw nieuwe kozijnen worden door VCA-gecertificeerde Benitech monteurs gemonteerd.

Van productie tot montage kunststof kozijnen

Benitech is officieel dealer van Veka en Schuco kozijnen. Naast de productie verzorgen wij ook de montage voor u. Zo heeft u één bedrijf waar u alle zaken mee kan afhandelen en dus ook maar één aanspreekpunt. Neem gerust contact met ons op voor referenties zodat u zelf eens bij u in de buurt naar ons werk kunt kijken.

Van productie tot montage kunststof kozijnen

Bekijk de beelden van RTL 4 en RTL 5 en leer alles over kunststof kozijnen! 

Benitech medewerker aan het werk in productiehal - Vestiging Benitech Kozijnen productie, service en montage Doetinchem

Montage kunststof kozijnen inclusief 10 + 10 = 20 jaar garantie

Kozijnen van de Veka Softline serie zijn uitermate geschikt voor het nieuwe Nederlandse bouwbesluit en zorgen voor een strakke en elegante afwerking van uw woning. Op deze kunststof kozijnen geven wij vol vertrouwen 10 + 10 = 20 jaar garantie. Kiest u voor Benitech dan kiest u voor kozijnen met jarenlang woongenot!

Bestellen zonder aanbetaling & betalen in termijnen

Benitech biedt haar klanten de mogelijkheid tot financiering tegen lage rentes, via het Benitech betaalplan heeft u al kunststof kozijnen voor uw hele woning vanaf 49 euro per maand inclusief montage van de kozijnen. Waar u ook voor kiest Benitech werkt altijd zonder aanbetaling.

Kozijnen per maand betalen: flexibiliteit in betalen!

BENITECH Betaalplan

Zoekt u flexibele betaalopties voor uw nieuwe kozijnen? Kies voor betalen per maand! Al vanaf 49 euro per maand.

Sfeerbeeld vrouw in keuken met kunststof kozijn

Specialist in de montage van kunststof kozijnen

De kunststof kozijn profielen worden standaard voorzien van HR++ glas. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, met onze producten en werkwijze conformeren wij aan de strengste Nederlandse kwaliteitsrichtlijnen zoals het SKG** en Politie Keurmerk Veilig Wonen. Kwaliteitswaarborg: onze VEKA producten en het geleverde HR++ glas zijn KOMO gecertificeerd.

Isolerend en duurzaam

Doordat de kunststof profielen zijn verzwaard met een stalen skelet ontstaat er een degelijk, vormvast, en solide geheel. De kozijnen hebben vijf luchtkamers die zorgen voor een optimale isolatie van lucht en geluid. Door het vervangen van uw oude kozijnen en de montage van kunststof kozijnen bespaart u maandelijks tot wel 30% op uw energierekening. Voor een comfortabel binnenklimaat kunt u handmatig zelf de ventilatie regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul uw gegevens in en we doen u een speciale aanbieding! 

Direct contact? Bel ons 0886001357. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico