Montage kunststof kozijnen

Benitech kozijnen verzorgt ook de montage van uw nieuwe kunststof kozijnen voor u. Onze producten worden uitsluitend door VCA-gecertificeerde monteurs geplaatst.

U bent dus verzekerd van een hoge kwaliteitsstandaard en gegarandeerd vakmanschap. Benitech heeft een landelijke dekking dus wij zijn altijd wel ergens bij u in de buurt kunststof kozijnen aan het plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor referenties zodat u zelf eens bij u in de buurt naar ons werk kunt kijken.

Van productie tot montage kunststof kozijnen: Benitech kozijnen zorgt ervoor

Benitech is producent en officieel dealer van Veka en  Schuco kozijnen, naast de productie verzorgen wij natuurlijk  ook de montage voor u. Zo heeft u één bedrijf waar u alle zaken mee kan afhandelen en dus ook maar één aanspreekpunt.

Nieuwe kunststof kozijnen met 10 + 10 = 20 jaar garantie

Kozijnen van de Veka Softline serie zijn uitermate geschikt voor het nieuwe Nederlandse bouwbesluit en zorgen voor een strakke en elegante afwerking van uw woning. Op deze kunststof kozijnen geven wij vol vertrouwen 10 + 10 = 20 jaar garantie. Kiest u voor Benitech dan kiest u voor kozijnen met jarenlang woongenot! Lees hier meer over de garantie voorwaarden van Benitech Kozijnen.

Bestellen zonder aanbetaling & mogelijkheid tot financiering

Benitech biedt haar klanten de mogelijkheid tot financiering tegen lage rentes, via het Benitech betaalplan heeft u al kunststof kozijnen voor uw hele woning vanaf €49,- per maand, inclusief montage waar dan ook in Nederland. Waar u ook voor kiest Benitech werkt altijd zonder aanbetaling.

Enkel montage van kwaliteits kozijnen

De kunststof kozijn profielen worden standaard voorzien van HR++ glas. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, met onze producten en werkwijze conformeren wij aan de strengste Nederlandse kwaliteitsrichtlijnen zoals het SKG** en Politie Keurmerk Veilig Wonen. Kwaliteitswaarborg: onze VEKA producten en het geleverde HR++ glas zijn KOMO gecertificeerd.

Isolerend en duurzaam

Doordat de kunststof profielen zijn verzwaard met een stalen skelet ontstaat er een degelijk, vormvast, en solide geheel. De kozijnen hebben vijf luchtkamers die zorgen voor een optimale isolatie van lucht en geluid. Door het vervangen van uw oude kozijnen door kunststof kozijnen bespaart u maandelijks tot wel 30% op uw energierekening. Voor een comfortabel binnenklimaat kunt u handmatig zelf de ventilatie regelen.

Benitech Kozijnen: van productie tot montage

Bekijk de beelden van RTL 4 en RTL 5 over Benitech Kozijnen.

video thumbnail

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico