Renovatie kunststof kozijnen

Biedt uw woning momenteel niet de verwachte isolatie, of is de uitstraling niet meer zoals gewenst. Dan bent u voor een renovatie met kunststof kozijnen bij Benitech aan het juiste adres.

Benitech is al ruim 20 jaar de kunststof gevelrenovatie specialist van Nederland. Wij plaatsen kunststof kozijnen van Delft tot Almelo en van Lelystad tot Stadskanaal: wij komen door heel Nederland. Aan de hand van onze expertise vertellen wij u graag meer over de voordelen van een renovatie met kunststof kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen

Levensduur: Kunststof kozijnen beschikken over een lange levensduur. Gemiddeld gaan kunststof kozijnen 50 tot 70 jaar mee.

Isolatiewaarden: Kunststof kozijnen bieden de beste isolatiewaarden. Dankzij deze hoge isolatiewaarden gaat uw wooncomfort erop vooruit. Op de energiekosten zult u gemiddeld 30% besparen. En hiernaast zult u minder hinder ondervinden van kou, tocht en geluidshinder. De isolatiewaarde van kozijnen wordt aangegeven aan de hand van een U-waarde. Hiervoor geldt hoe lager de waarde hoe beter het materiaal isoleert. Lees hier meer over de isolatiewaarden van kunststof kozijnen.

Onderhoud: Wanneer u overstapt op kunststof kozijnen zult u voordeliger uit zijn kijkend naar de onderhoudskosten. De kosten van het onderhoud schelen veel in vergelijking met de onderhoudskosten van houten kozijnen. Het onderhouden van kunststof kozijnen is voldoende wanneer dit halfjaarlijks gebeurt. Deze schoonmaak volstaat al wanneer er gebruik wordt gemaakt van een huishoudmiddel.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Wanneer u uw huis renoveert met kunststof kozijnen zult u van veel voordelen profiteren. U krijgt voor uw geld de beste prijs/kwaliteitsverhouding, de langste levensduur en ook nog eens de beste isolatiewaarden. Hiernaast is kunststof zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Bij Benitech werken wij uitsluitend met de beste kunststof kozijnen. We werken dan ook met de klasse A-merken Veka en Schüco. Bij Benitech is het ook mogelijk om uw huis te renoveren door middel van kunststof kozijnen in combinatie met kunststof gevelbekleding.

Waarom kiezen voor Benitech

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat, bij uw thuis
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Montage door onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie : Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, nazorg en garantie
  • Bij ons betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Tijd voor een renovatie met kunststof kozijnen?

Ontvang een aanbieding op maat tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Maak nu een afspraak!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico