Veiligheid kunststof kozijnen

Verlangt u naar een veilig huis zonder zorgen? Ontdek waarom onze kunststof kozijnen, versterkt met staal en SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk, van uw huis een veilig huis maken.

Hoe veilig zijn kunststof kozijnen?

Wel frisse lucht maar geen ongewenste personen in uw woning, dat wil iedereen. Gelukkig zijn kunststof kozijnen erg veilig. Onze kozijnen voldoen zelfs altijd aan de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Maar wat maakt onze kozijnen nou zo veilig?

Het gebruikte profiel, versterkt met staal

De kunststof profielen die wij gebruiken zijn van de zwaarste klasse die er is – kwaliteitsklasse-A. Dat betekent dat de wanddikte hoger is dan van andere soorten kozijnen. Dit extra zwaar uitgevoerde profiel is ook nog eens versterkt met een stalen frame.

Hang- en sluitwerk zwaar inbraakwerend

Al ons hang en sluitwerk is zwaar inbraakwerend. Dat komt omdat het allemaal twee sterren gecertificeerd is door de SKG, dat staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een onafhankelijke instantie welke is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Alleen hang- en sluitwerk welke zich in de praktijk heeft bewezen komt in aanmerking voor dit keurmerk. Daarmee weet je dat er voldaan wordt aan NEN5089 voor sterkte en duurzaamheid. Je kunt altijd controleren of alles SKG gecertificeerd is omdat het keurmerk onuitwisbaar moet zijn aangebracht. De SKG controleert ook met steekproeven of de hoge kwaliteit blijft behouden.

De montage op kunststof stelkozijn

Als de situatie het toelaat volgens de bouwtechnisch inmeter zal het kozijn wordt stevig bevestigd op een kunststof stelkozijn, dit is niet alleen veel duurzamer maar ook veel steviger dan koud in de spouw plaatsen. Het zorgt er ook voor dat er geen naden of kieren ontstaan en dat u langer plezier heeft van uw kunststof kozijnen.

Het gebruikte glas

Er zijn vele soorten glas, het soort glas wat wij veruit het meeste leveren is het HR++ goed isolerende dubbel glas. Daarnaast worden onze schuifpuien en openslaande deuren altijd voorzien van extra inbraakwerend veiligheidsglas.

Geld besparen op uw verzekering

Veel verzekeringen geven een korting als de woning is voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk. Dit is elke maand toch maar mooi meegenomen! Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar, die kan u vertellen hoe dat bij uw verzekering is geregeld.

Kiest u ook voor veiligheid met kunststof kozijnen?

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en ontvang een aanbieding op maat voor uw nieuwe kunststof kozijnen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico