Veka topline kozijnen

Kunststof kozijnen uit de Veka Topline serie leveren wij niet meer. Van de Veka kozijnen leveren we enkel het nieuwe en verbeterde profiel Veka Softline 82 NL.

We verwijzen u graag naar het vernieuwde en verbeterde Veka Softline 82 NL kunststof kozijnen profiel.

Kunststof kozijnen van Veka voldoen aan de strengste Nederlandse kwaliteitsnormen en sluiten naadloos aan bij het nieuwe Nederlandse bouwbesluit. Het Veka topline profiel heeft een inbouwdiepte van 104 mm. en een wanddikte van 3 mm. De 45 graden contouren zorgen voor een moderne en elegante uitstraling van uw woning.

Veka topline kozijnen: functioneel en kwalitatief uitmuntend

Veka topline kozijnen zorgen voor een complete afwerking van uw woning. De degelijke kunststof profielen van Veka worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, kiest u voor Veka kozijnen dan kiest u voor een investering voor uw leven. Benitech geeft 10 + 10 = 20 jaar garantie op deze serie kunststof kozijnen, zo weet u zeker dat u jaren lang van uw kozijnen kunt genieten.

Veka kozijnen zijn in hoge mate isolerend

Door het gebruik van verzwaarde meerkamer profielen wordt er een stilstaande luchtlaag gecreëerd. Deze laag en het HR++ glas zorgen voor een optimale geluids-, en warmte isolatie in uw woning. De ventilatie is natuurlijk erg belangrijk en deze kunt u handmatig regelen. Door uw oude kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen bespaart u maandelijks tot wel 30% op uw energierekening en zorgt u voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

Veka topline NL kozijnen conform de richtlijnen van de volgende keurmerken:

  • Politie Keurmerk Veilig Wonen
  • KOMO
  • SKG**
  • Betaling NA Montage

Aanbieding op maat voor Veka kozijnen

Een van onze adviseurs komt graag langs om u alles te vertellen over het vernieuwde en verbeterde profiel van Veka: de Veka Softilne 82 NL. Na afloop van het gesprek ontvangt u een aanbieding op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico