Verschillende soorten kunststof kozijnen

Bij Benitech Kozijnen verzorgen we alles van A tot Z voor u. En omdat wij de hele productie in eigen hand hebben zijn er bij ons veel mogelijkheden voor verschillende soorten kunststof kozijnen.

De merken

Er zijn vele verschillende soorten kunststof kozijnen merken verkrijgbaar. Bij Benitech werken wij uitsluitend met de merken Veka en Schüco. Dit zijn beide A-merken van hoogwaardige kwaliteit.

De kleuren

Voorheen waren kunststof kozijnen alleen verkrijgbaar in wit en crème. Tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen in veel kleuren verkrijgbaar. Bij Benitech hanteren wij een uitgebreid RAL-assortiment waaruit u kunt kiezen. Naast de kleur van het profiel kunt ook nog een extra houtstructuur toevoegen. Deze structuur kan naadloos worden geïmplementeerd op het kozijn zodat u kunt genieten van een echte houten uitstraling.

De indeling van uw kozijn

Voor de indeling van uw raamkozijn zijn er bij Benitech tal van mogelijkheden. Het bepalen van de indeling is geheel uw eigen keus. Samen met de expertise van onze adviseur loopt u alle opties door. Zo kunt u kiezen tussen vaste of bewegende delen voor uw kozijn. Ook kunt u het kozijn opsplitsen in meerdere ramen en de draairichtingen kunt u helemaal naar wens personaliseren. Verder heeft u nog de keus tussen een draai kiep raam, kiepraam, valraam, uitzetraam en schuifraam.

Verschillende stijlen

Natuurlijk zijn er ook verschillende stijlen van kunststof kozijnen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit kunststof kozijnen die beschikken over een oude stijl/jaren 30-stijl of luxe strakke kozijnen die bij een nieuwbouw woning aansluiten. Voor inspiratie kunt u onderaan de pagina kijken voor verschillende afbeeldingen. Ook zitten er verschillen tussen de profielen van de kozijnen. Zo kunt u kiezen uit een vlak of een verdiept kozijn profiel. Tegenwoordig wordt er uitsluitend nog gebruik gemaakt van een verdiept kozijn profiel. Het vlakke kozijn profiel ziet u tegenwoordig enkel nog terug bij gedateerde woningen. Kortom bij Benitech zijn er veel verschillende soorten kunststof kozijnen beschikbaar.

Kunststof kozijnen bij Benitech

Wij helpen u met uw keuze voor het juiste soort kozijn!

Onze adviseurs kunnen u tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat adviseren over welk soort kunststof kozijn het beste bij u en uw situatie past. We komen graag bij u langs!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Ja

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico