Wat zijn de beste kunststof kozijnen

Bij Benitech bent u aan het juiste adres voor de beste kunststof kozijnen. Benitech is al meer dan 20 jaar de gevelrenovatie specialist van Nederland.

Benitech is een officiële dealer van de Duitse A-merken Veka en Schüco. Deze kunststof kozijnen worden in onze eigen fabriek gefabriceerd tot op maat gemaakte kunststof kozijnen. Omdat wij uitsluitend met de beste kunststof kozijnen werken bieden wij u gerust 20 jaar service en garantie op onze producten.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Veka en Schüco

Bij aankoop van de beste kunststof kozijnen kiest u voor een langdurige duurzame oplossing voor uw woning. Hierdoor bent u verzekerd van een aantal aspecten. De levensduur, isolatiewaarden, duurzaamheid, inbraakwerendheid en het onderhoud.

De levensduur: Kunststof kozijnen van Veka en Schüco beschikken over een zeer lange levensduur. Bij juist onderhoud hebben deze een maximale levensduur van 70 jaar. De gemiddelde levensduur ligt tussen de 50 tot 70 jaar.

Duurzaam: Van beide merken zijn kunststof kozijnen een zeer duurzame oplossing. Kunststof is een duurzaam materiaal in het productieproces en zijn is makkelijk te hergebruiken.

Isolatiewaarden: Kunststof kozijnen beschikken in vergelijking met houten- en aluminium kozijnen over uitstekende isolatiewaarden. De isolatiewaarde van een kunststof kozijn van Veka of Schüco beschikken over een isolatiewaarde van 1,2. Voor deze isolatiewaarden geldt hoe lager de waarde, hoe beter het kozijn isoleert. Om dit in context te plaatsen is de isolatiewaarde van een houten kozijn 2,4. Lees hier meer over de isolatiewaarden van kunststof kozijnen!

Inbraakwerendheid: De kunststof kozijnen van Veka en Schüco beschikken beide over het PKVW-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hang- en sluitwerk voldoet aan de gestelde richtlijnen van inbraakwerendheid. Dit zal de kans op inbraak met 90% verkleinen.

Onderhoud: Kunststof kozijnen vergen zeer weinig onderhoud. Het onderhouden van kunststof kozijnen is al voldoende wanneer er een gemakkelijke halfjaarlijkse schoonmaakbeurt plaatsvindt. De kunststof kozijnen dienen niet elke 3 tot 5 jaar opnieuw geschilderd te worden. Dit is bij houten kozijnen helaas wel het geval.

Om een oordeel te sluiten wat nu precies de beste kunststof kozijnen zijn, is lastig. Wel kunnen wij u garanderen dat de kunststof kozijnen van Veka en Schüco aan de hoogste voorwaarden van kunststof kozijnen voldoen.

De voordelen van Benitech

  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • 20 jaar service en garantie
  • Eigen kozijn productie in Nederland
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren.
  • Maandelijkse betaling mogelijk met het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Wilt u meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico