Zelf kunststof kozijnen plaatsen

Zelf kunststof kozijnen plaatsen lijkt soms aantrekkelijker dan het laten plaatsen door een specialist. Toch kan het onverstandig zijn. Bij Benitech verzorgen we dan ook altijd de montage voor u.

Zelf kunststof kozijnen plaatsen lijkt vooral op financieel gebied een aantrekkelijkere manier dan het laten plaatsen van kunststof kozijnen door een organisatie die hierin is gespecialiseerd. Toch kan zelf kunststof kozijnen plaatsen een duur project worden wanneer de kozijnen niet op een correcte manier zijn ingemeten waardoor ze uiteindelijk niet goed aansluiten op de desbetreffende gevel met alle gevolgen van dien.

Bij Benitech Kozijnen willen wij u graag in het gehele traject ontzorgen om de eventuele nadelige gevolgen die kunnen ontstaan bij het zelf kunststof kozijnen plaatsen te voorkomen. Dit doen wij door de volgende stappen te doorlopen.

Kunststof kozijnen laten plaatsen door Benitech

Na het eerste contact met één van onze collega’s op het klant contactcenter is er een afspraak ingepland op een door u gewenste datum met een van onze adviseurs. Zij bespreken de wensen en doen een visuele inspectie. Wanneer u de kozijnen heeft gekocht, komt er een technisch inmeter bij u langs om de kozijnen in te meten om deze vervolgens door te geven aan de productie in onze eigen fabriek. Wij als Benitech Kozijnen houden niet van verrassingen en zullen voorafgaand nogmaals de kozijnen nameten zodat ze uiteindelijk precies passen. Na het nameten worden de oude kozijnen verwijderd waarna vervolgens de nieuwe kozijnen geplaatst worden.

Als u graag jarenlang en zorgeloos woonplezier wilt hebben met lage stookkosten, dan bent u bij Benitech Kozijnen aan het goede adres. Onze medewerkers ontzorgen u graag in het gehele traject.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kunststof kozijnen deskundig geplaatst door Benitech

Wij nemen graag alle zorgen uit handen en zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw kunststof kozijnen. Vul ons contactformulier in voor een aanbieding op maat en laat ons u helpen bij een zorgeloze renovatie.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico