Bent u voorbereid op de stookkosten in de winter?

Doordat de stookkosten omhoog blijven gaan, zal het een grote kostenpost zijn voor deze winter. En dat is geen goed vooruitzicht voor de meeste huishoudens.

We zijn nog volop aan het genieten van de lekkere warme zomerse temperaturen, maar de winter en de koude dagen staan sneller voor de deur dan u denkt! Vorig jaar schreven we al dat de energieprijzen de pan uit rijzen en dat het ongetwijfeld nog even door zou gaan. Ondanks dat de energieprijzen naast de vele stijgingen ook een aantal keren zijn gedaald, zal de energieprijs zeker tot in de winter erg hoog blijven. Bent u al voorbereid op de stookkosten voor de komende winter?

Met kleine aanpassingen uw stookkosten verlagen

De verwarming lager zetten en warmere kleding dragen, alleen stoken in kamers waar u daadwerkelijk bent en korter douchen. U zult deze tips ongetwijfeld al vaker voorbij zien komen en wellicht bent u ook van plan om deze tips komende winter op te volgen. Erg verstandig, want zo kunt u al gauw vele euro’s per jaar besparen op de stookkosten! Wilt u liever grotere maatregelen nemen zodat u meer kunt besparen? Dan is isolatie de oplossing!

Lagere stookkosten door een verbeterde isolatie

Een van de beste manieren om zo veel mogelijk te besparen op uw stookkosten is een verbeterde isolatie. Op dit gebied is bij veel woningen namelijk nog veel te winnen. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om uw oude kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas. Een uitstekende investering waarmee u het verschil direct zal merken in uw portemonnee.

Begin nu met isoleren en wacht niet tot de winter

U kunt er maar beter vroeg bij zijn als u heeft besloten om uw woning beter te isoleren met bijvoorbeeld kunststof kozijnen. U bent namelijk niet de enige. Ook de personeelstekorten, leveringsproblemen en grondstoffencrisis dragen bij aan een langere wachttijd. Hoe langer u wacht, hoe langer het duurt voordat u daadwerkelijk kunt besparen op de stookkosten. Het is dus verstandig om al vóórdat de winter begint een afspraak te maken in plaats van in de winter zelf.

Kunststof kozijnen zijn een grote investering, is dat verstandig nu?

Het kopen van kunststof kozijnen is natuurlijk een grote uitgave en dat kan u laten twijfelen in deze onzekere tijd met de vele prijsstijgingen. Dat is heel begrijpelijk! Het is dan ook verstandig dat u er goed over nadenkt en daar helpen we u graag bij.

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Zo kan hij samen met jullie naar de mogelijkheden kijken. En is het toch te duur? Wellicht is het Benitech Betaalplan wat voor u! U heeft dan al vanaf €49,- per maand nieuwe kunststof kozijnen én u kunt meteen al besparen op de stookkosten.

Tip! U kunt nu tijdelijk ook subsidie aanvragen voor het nemen van isolerende maatregelen, waaronder het aanschaffen van kunststof kozijnen met het isolerende HR++ glas.

Ons team staat voor u klaar!

Vul ons formulier in en ontvang spoedig een reactie. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico