Een kleine selectie van onze referenties: april 2021

Bent u benieuwd naar het werk van Benitech Kozijnen? Lees dan snel verder! Het is namelijk weer tijd voor een kleine selectie van onze referenties!
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie april 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Dit keer bekijken we een aantal woningrenovaties die Benitech Kozijnen in april 2021 heeft uitgevoerd. De Benitech monteurs zijn weer door heel Nederland op pad geweest om onze klanten blij te maken met hun nieuwe ramen, deuren en kozijnen.

Ook bij de referenties van april gaan we twee referenties nader bekijken. U komt er niet alleen achter wat er precies gerenoveerd is, maar ook waarom. Daarnaast leest u voor welke kozijnen er zijn gekozen en welke andere keuzes de bewoners hebben gemaakt met betrekking tot de ramen, deuren en kozijnen.

Bent u door onze referenties van de maand april nieuwsgierig geworden en wilt u meer woningrenovaties zien die Benitech Kozijnen heeft uitgevoerd? Dat kan! U kunt een kijkje nemen bij onze andere blogs met referenties van de maand én we hebben een referentiepagina waar u foto's van onze producten kunt vinden.

Onze referenties in april 2021

In deze video hebben we zes woningrenovaties van de maand april uitgelicht. U ziet foto’s van de situatie voordat de kozijnen zijn vervangen en foto’s van de situatie nadat Benitech Kozijnen nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren heeft geplaatst.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen om te genieten van de voordelen van kunststof

De woning was voorzien van houten kozijnen, maar de bewoners wilden toch wel graag genieten van de voordelen van kunststof kozijnen. De onderhoudsvriendelijkheid, de uitstekende isolatie en het verduurzamen van kunststof gaven de doorslag om de houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen.

Om optimaal te kunnen genieten van al deze voordelen hebben de bewoners gekozen voor een volledige woningrenovatie. Hierbij zijn alle houten kozijnen, maar ook de voor- en achterdeur vervangen en de gevelbekleding vervangen door kunststof.

De bewoners hebben gekozen voor Veka kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn voorzien van HR++ glas voor een uitstekende isolatie. Voor de kleur van de kozijnen is gekozen voor twee verschillende kleuren. Het kader van het kozijn is voorzien van de kleur crème (RAL 9001) en voor het draaideel is de kleur staalblauw (RAL 5011) gekozen. Aan de binnenkant zijn alle kozijnen in crème, zowel het vaste deel als het draaideel.

Voor de voordeur hebben de bewoners gekozen voor voordeur nummer 26 van onze ‘Welkom thuis serie’. Deze voordeur is ook uitgevoerd in de kleur staalblauw (RAL 5011) en de kleur crème (RAL 9001) waardoor deze perfect aansluit bij de stijl van de kozijnen. Ook voor de achterdeur is gekozen voor deze kleuren waardoor het één geheel vormt. Daarnaast is de achterdeur ook voorzien van een kattenluik.

De kunststof kozijnen zijn aan zowel de binnen- als buitenzijde volledig afgewerkt. Om goed te kunnen ventileren is er voor gekozen om een aantal kozijnen te voorzien van roosters. Daarnaast zijn er vensterbanken geplaatst, is elk raam voorzien van een hor in de kleur staalblauw én zijn de ramen ook voorzien van slotjes voor de veiligheid.

Met kunststof kozijnen gekozen voor duurzaamheid

Duurzaamheid was de belangrijkste reden voor deze bewoners om de oude houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen. De houten kozijnen isoleren slechter dan kunststof en de kozijnen waren ook nog voorzien van enkel glas, wat de isolatie ook niet ten goede komt.

Door te kiezen voor Veka kunststof kozijnen met HR++ glas wordt aan de wensen van de bewoners voldaan. Veka kozijnen beschikken over meerdere luchtkamers waardoor er sprake is van optimale warmte- én geluidsisolatie. Hierdoor zal de verwarming minder vaak én minder hoog aan hoeven te staan waardoor de CO2 uitstoot aanzienlijk verminderd. Daarnaast dragen ook de lange levensduur, het productieproces, het onderhoud en de mogelijkheid tot recyclen bij aan de duurzaamheid van kunststof kozijnen.

Voor de Veka kunststof kozijnen is voor het vaste deel van het kozijn gekozen voor de kleur crème. Voor de draaidelen van de kozijnen is gekozen voor de populaire kleur antracietgrijs (RAL 7016). Ook de nieuwe Keralit kunststof gevelbekleding is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs zodat het naadloos aansluit bij de stijl van de kunststof kozijnen. Hetzelfde geldt voor de voordeur, ook deze is antracietgrijs waardoor de gehele woning dezelfde stijl en uitstraling heeft.

Benitech Kozijnen werkt de kunststof kozijnen altijd volledig af. Ook bij deze kunststof kozijnen zijn er dus vensterbanken, roosters, horren en slotjes op de ramen geplaatst.

Kiest u ook voor Benitech Kozijnen?

Bij Benitech Kozijnen hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen, ramen en deuren bij woningen door heel Nederland. We helpen u ook graag met uw woningrenovatie! U kunt een gratis en vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs voor een adviesgesprek op maat. Hiervoor kunt u ons bellen of onderstaand contactformulier invullen.

Is uw huis aan vernieuwing toe?

Plan vandaag nog een afspraak! Ons team staat klaar om u te helpen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico