Een kleine selectie van onze referenties: augustus

Ondanks de bouwvak vakantie hebben we ook in de maand augustus weer veel mensen blij mogen maken met nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie augustus 2020 kunststof kozijnen, ramen en deuren

We lichtten 2 uitgevoerde renovaties verder toe. Hierbij kijken we naar de reden(en) om de woningrenovatie uit te voeren en naar de gemaakte keuzes met betrekking tot de nieuwe kunststof kozijnen.

Wilt u meer referenties bekijken van Benitech Kozijnen? Bezoek dan eens onze referentie pagina. Hier kunt u per provincie foto’s bekijken van woningrenovaties uitgevoerd door Benitech Kozijnen.

Bent u benieuwd naar de recensies over Benitech Kozijnen? Dan kunt u via The Feedback Company de reviews van onze klanten lezen.

Onze referenties in augustus

Een aantal van de referenties van augustus worden uitgelicht in onderstaande video. Hier ziet u de woningen na de renovatie en bij een aantal woningrenovaties kunt u ook het verschil zien tussen de situatie voor en de situatie na de renovatie.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Met nieuwe kunststof kozijnen is deze woning naar wens van de nieuwe bewoners

De nieuwe bewoners van deze woning vonden dat het huis aangepakt moest worden en hebben ervoor gekozen om Benitech Kozijnen de woningrenovatie te laten uitvoeren. Het oude aluminium is hierbij vervangen door kunststof, omdat kunststof meer voordelen oplevert ten opzichte van aluminium. Daarnaast is het enkele glas is vervangen door HR++ glas. Zo hebben ze een perfecte combinatie voor een uitstekende isolatie.

Allereerst is de voordeur van de woning aangepakt. De voordeur is een halve meter naar voren geplaatst en de oude voordeur is vervangen door een Benitech kunststof voordeur. Daarnaast zijn ook de zijlichten vervangen en is er Keralit gevelbekleding geplaatst. Hierbij is de kleur monumentenblauw gebruikt en voor het glas is gekozen voor het glasornament Satinato.

Verder is er een raamkozijn vervangen door een kunststof draaivaldeur met een vast raam en ook op de plaats van de achterdeur is een draaivaldeur geplaatst. Daarnaast is de oude schuifpui vervangen door een 2-delige kunststof schuifpui.

De kozijnen die bij deze woningrenovatie zijn gebruikt zijn Veka Softline kozijnen. Dit zijn kwalitatief zeer hoogwaardige en innovatief kozijnprofiel met een aantal aantrekkelijke voordelen, zoals optimale energiebesparing, een zeer lange levensduur en extra stabiliteit. Voor de kozijnen is voor de buitenzijde gekozen voor de kleuren monumentblauw voor het draaideel en wit (RAL 9016) voor het kader.

De verouderde houten kozijnen en het bijbehorende onderhoud zijn verleden tijd

Deze woning in Huissen had nog houten kozijnen die ondertussen sterk verouderd waren. Dit was dan ook de aanleiding voor de bewoners om de kozijnen te vervangen. De keuze is hierbij gevallen op kunststof kozijnen zodat ook het vele onderhoud verleden tijd is.

De oude houten kozijnen met enkel glas van de hele woning zijn vervangen door nieuwe Veka kunststof kozijnen. Hierbij is ervoor gekozen om het kader van het kozijn te voorzien van een créme kleur (RAL 9001) en voor het draaideel is de kleur staalblauw gebruikt (RAL 5011). Dit past ook goed in de kleurentrends die we tegenwoordig zien. Mensen kozen vroeger vaak voor standaard witte of crème kozijnen, maar de laatste jaren wordt er steeds vaker voor grijstinten en donkere kleuren gekozen. Daarnaast is er ook een nieuwe kunststof voor- en achterdeur in de kleur staalblauw geplaatst.

Met de Veka kunststof kozijnen kunnen de bewoners genieten van onderhoudsarme kozijnen. Eén keer per jaar een simpel sopje is al voldoende om de uitstraling van de kozijnen gedurende de hele levensduur er goed uit te laten zien. Andere voordelen waar de bewoners van kunnen genieten met de nieuwe kunststof kozijnen zijn onder andere de uitstekende isolatiewaardes, de veiligheid en de lange levensduur.

Bent u ook toe aan nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren?

Wij helpen u graag verder! U kunt ons contactformulier invullen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. We maken dan met u een afspraak voor een bezoek van één van onze adviseur. Hij komt dan bij u langs voor het bespreken van uw wensen en na afloop krijgt u een goede aanbieding op maat.

We helpen u graag!

Door ons contactformulier in te vullen kunnen wij contact met u opnemen. Zo kunnen we een adviesgesprek op maat voor u inplannen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico