Een kleine selectie van onze referenties: januari 2022

We zijn het nieuwe jaar weer goed begonnen met een volle agenda voor onze monteurs.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie januari 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Verspreid over Nederland zijn onze monteurs in januari weer erg druk geweest om onze klanten blij te maken met nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Waarom zijn de oude kozijnen vervangen? Waarom is er voor kunststof gekozen? In welke kleuren zijn de kozijnen en deuren uitgevoerd? En hoe is alles afgewerkt? Antwoord op deze vragen en meer vragen vindt u in deze blog! We bekijken een kleine selectie van onze referenties van januari 2022 en geven u ook meer informatie over een tweetal van deze referenties.

Wilt u liever meer foto’s zien van recent uitgevoerde woningrenovaties? Op onze referentiepagina vindt u een overzicht van onze referenties per productcategorie.

Bent u nieuwsgierig naar hoe onze klanten ons beoordelen? Ook dat kunt u gemakkelijk online vinden! Neem eens een kijkje naar onze recensies op The Feedback Company.

Onze referenties in januari 2022

Hiernaast kunt u een kleine selectie van onze referenties van januari 2022 bekijken. Van kunststof kozijnen, kunststof voor- en achterdeuren en kunststof openslaande deuren: er komt van alles voorbij!

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

De houten kozijnen en deuren hadden hun beste tijd gehad

Deze woning in Goor was voorzien van houten kozijnen, maar deze hadden hun beste tijd wel gehad. Het hout was aan het rotten en werd daarmee erg slecht. Hoog tijd dus voor nieuwe kozijnen. Ook de deuren waren van hout en begonnen verbreken te vertonen. De voordeur trok krom en ook deze was dus hoognodig aan vervanging toe. Bij het vervangen van de kozijnen en deuren hebben de bewoners gekozen voor de voordelen van kunststof.

Zowel aan de voor- als achterzijde hebben de bewoners alle kozijnen vervangen. Hierbij is gekozen voor het populairste profiel uit ons assortiment: het Veka Softline profiel. Deze kozijnen zijn volledig op maat gemaakt en voorzien van HR++ glas. Naast het kiezen van een indeling voor de ramen, kan ook de kleur zelf bepaald worden. De bewoners hebben hierbij voor de volgende kleuren gekozen:

  • Kunststof kozijnen kleur buitenzijde: RAL 9016 (wit)
  • Kunststof kozijnen draaideel kleur buitenzijde: RAL 7016 houtnerf (antracietgrijs)
  • Kunststof kozijnen kleur binnenzijde: RAL 9016 (wit)

De kunststof kozijnen en kunststof deuren zijn gemonteerd door onze VCA gecertificeerde monteurs en zijn ook volledig afgewerkt, zowel binnen als buiten. Er zijn vensterbanken geplaatst, horren voor de ramen die openkunnen en de bewoners hebben gekozen voor een aantal ventilatieroosters. Daarnaast zijn ramen voorzien van slotjes en zijn de deuren voorzien van veiligheidsbeslag.

Onderhoud, isolatie en verduurzaming speelden een belangrijke rol bij de keuze voor kunststof kozijnen

Veelgehoorde redenen om over te stappen op kunststof zijn onderhoud, isolatie en verduurzaming. Ook voor deze bewoners uit Den Helder was het niet anders. De woning was nog voorzien van houten kozijnen. Deze kozijnen vroegen echter om veel onderhoud, zorgden niet voor de gewenste isolatie en droegen daardoor ook niet bij aan een verduurzaming van de woning. Door te kiezen voor kunststof kozijnen zal het vele onderhoud verleden tijd zijn en kan worden genoten van de uitstekende isolatie.

Om optimaal te kunnen genieten van de voordelen van kunststof hebben de bewoners gekozen voor een volledige woningrenovatie: nieuwe kozijnen, kunststof openslaande deuren en een nieuwe voordeur. Voor de Veka kunststof kozijnen hebben de bewoners ervoor gekozen om twee kleuren te combineren: de veel gekozen kleuren wit en antracietgrijs.

  • Kunststof kozijnen kleur buitenzijde: RAL 9010 houtnerf (wit)
  • Kunststof kozijnen draaideel kleur buitenzijde: RAL 7016 houtnerf (antracietgrijs)
  • Kunststof kozijnen kleur binnenzijde: RAL 9016 (wit)

Voor een passend geheel zijn ook de deuren in dezelfde kleuren uitgevoerd. Zowel de kunststof openslaande deuren als de kunststof voordeur zijn in de kleur antracietgrijs waarbij het omliggende kozijn de kleur crèmewit heeft.

De kunststof kozijnen en deuren zijn natuurlijk volledig afgewerkt met vensterbanken, horren, veiligheidsbeslag en op verzoek van de bewoners ook met roosters.

Komen we dit jaar ook bij u kunststof kozijnen monteren?

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

Ik wil een gratis adviesgesprek!

Laat uw gegevens achter en onze klantenservice neemt contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico