Subsidie op kunststof kozijnen 2022

Update: de subsidie voor 2022 is alleen aan te vragen als u de maatregelen in 2022 heeft laten uitvoeren.

Heeft u de maatregelen ná 2 april 2022 laten uitvoeren of bent u van plan om in 2023 maatregelen te nemen? Dan kunt u terecht bij de ISDE subsidie voor 2023. Ook als u maar één maatregel heeft laten uitvoeren!

Bespaar op de aanschafkosten met subsidie op kunststof kozijnen 2022!

Alles wordt duurder en onze maandelijkse lasten worden dan ook steeds hoger. Tegelijkertijd willen we wel graag investeren in bijvoorbeeld isolatiemaatregelen om de energiekosten en daarmee de maandlasten te verlagen. Energiebesparing met kunststof kozijnen is bijvoorbeeld goed mogelijk, maar de kosten voor kunststof kozijnen zijn erg hoog. Het is een flinke investering en alles wat dan aan kosten bespaard kan worden, is mooi meegenomen. Het is dan ook goed om te weten dat er subsidie op kunststof kozijnen 2022 beschikbaar is.

Subsidie isolatie 2022

De subsidie op kunststof kozijnen 2022 valt onder de RVO subsidie: ISDE. Dit staat voor Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing en de naam zegt eigenlijk al waarvoor u subsidie kunt aanvragen. De subsidie op kunststof kozijnen 2022 is onderdeel van de isolatiemaatregelen en is aan te vragen wanneer u uw oude kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen mét isolerend glas en nog een andere maatregel neemt die onder de ISDE valt.

Update: bent u van plan om alleen kunststof kozijnen met HR++ glas aan te schaffen en geen andere maatregel te nemen? Dan kunt u in 2023 subsidie aanvragen via de ISDE!

Het bedrag dat u ontvangt is afhankelijk van de isolatiewaarde en het aantal m² , maar de subsidie kan al gauw tot honderden euro’s oplopen! Een mooie besparing dus op de aanschafkosten. Om precies te weten hoeveel subsidie op kunststof kozijnen 2022 u zult ontvangen kunt u de subsidie kunststof kozijnen RVO rekentool gebruiken.

Subsidie op kunststof kozijnen (2022) van Benitech

De ISDE subsidie stelt een aantal voorwaarden aan de kunststof kozijnen om in aanmerking te komen voor de subsidie. Zo moeten de kozijnen een minimale isolatiewaarde hebben en moet ook het glas vervangen worden door isolatieglas met een bepaalde minimale isolatiewaarde.

Bij Benitech Kozijnen werken we uitsluitend met klasse A materiaal. Onze Veka en Schüco kunststof kozijnen behoren dan ook tot de top van de markt en voldoen aan de subsidievoorwaarden. Beide merken staan bekend om de uitstekende isolatiewaardes, de duurzaamheid en de vele stijl- en kleurmogelijkheden.

Kiest u Benitech als uw partner voor het vervangen van uw oude kozijnen? Dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:

  • U betaalt pas ná montage!
  • Dankzij de uitstekende isolatiewaardes bespaart u op de energiekosten.
  • Mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen.
  • 20 jaar garantie en service.

Wilt u ook profiteren van subsidie op kunststof kozijnen 2022?

Koop dan dit jaar nog isolerende kunststof kozijnen met isolerend glas! Belangrijk om te weten is dat de subsidie op kunststof kozijnen 2022 alleen aangevraagd kan worden als u voldoet aan álle voorwaarden van de ISDE-subsidie. Zo moet u bijvoorbeeld woningeigenaar zijn, u dient minimaal 2 maatregelen van de ISDE te nemen en u laat het dit jaar nog uitvoeren.

Kunststof kozijnen aanbieding op maat

We komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs om u een aanbieding op maat te doen voor Veka of Schüco kunststof kozijnen voor uw woning. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico