Een kleine selectie van onze referenties: januari 2023

We zijn het nieuwe jaar weer goed begonnen met mooie uiteenlopende renovatieklussen door heel Nederland.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie januari 2023 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Van gehele woningrenovaties tot een deelrenovatie en van kunststof kozijnen tot kunststof openslaande deuren plaatsen: de monteurs zijn weer erg druk geweest voor onze klanten. Met nog een aantal koude dagen voor de boeg zitten deze klanten er weer warmpjes bij dankzij de nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Er worden weer een tweetal renovaties verder toegelicht én u kunt natuurlijk foto’s bekijken van een kleine selectie van onze referenties van januari 2023. Wilt u liever weten wat onze klanten over ons en ons werk te vertellen hebben? Bekijk dan onze recensies.

Onze referenties in januari 2023

Wilt u foto’s zien van de uitgevoerde woningrenovaties? In onderstaande video vindt u foto’s van een klein aantal van onze referenties in januari.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Rottende houten kozijnen vervangen door kunststof

Een van de veel voorkomende redenen om oude kozijnen te vervangen is omdat ze aan het rotten zijn. Het ziet er niet alleen niet mooi uit, het brengt ook nog eens vervelende ongemakken met zich mee zoals veel tocht in huis. Ook voor de bewoners van deze tussenwoning in Rotterdam waren rottende kozijnen de reden om ze te vervangen. Hierbij is de keuze gevallen op onderhoudsvriendelijke Veka kunststof kozijnen van topkwaliteit. Daarmee zijn rotte kozijnen verleden tijd!

De bewoners hebben gelijk de hele woning aangepakt. Naast de kozijnen zijn namelijk ook de deuren en gevelbekleding vervangen, de dakkapel is gerenoveerd en er zijn openslaande deuren geplaatst.

De geplaatste kozijnen betreffen Veka Softline kozijnen met HR++ glas. Hierbij is voor de buitenkant gekozen voor twee kleuren. Het vaste deel is in de kleur wit glad (RAL 9016), terwijl het draaideel in de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met houtnerf is. Voor voldoende ventilatie hebben de bewoners niet gekozen voor ventilatieroosters, maar voor ramen die open kunnen. Om daarbij geen last te hebben van insecten zijn al deze ramen voorzien van horren. Daarnaast zijn deze ramen ook voorzien van slotjes voor de veiligheid.

Waar eerst nog een schuifpui was, wilden de bewoners nu graag openslaande deuren met één zijlicht. Net zoals de kozijnen zijn ook deze deuren uitgevoerd in de kleuren wit (RAL 9016) en antracietgrijs (RAL 7016). Ook voor de nieuwe voordeur is gekozen voor dezelfde kleuren. Om geen inkijk te hebben, is er Satinato glas geplaatst in de voordeur.

Dankzij de dakkapelrenovatie ziet ook de dakkapel er weer goed uit én past deze helemaal bij de uitstraling van de ander en nieuwe kozijnen, ramen en deuren. De woning is één mooi geheel geworden met een mooie, nieuwe en frisse uitstraling.

Een betere isolatie én meer veiligheid met kunststof kozijnen

Oude kozijnen met enkel glas isoleren niet goed. Dat merkten ook de bewoners van deze tussenwoning in Hengelo. Daarnaast draagt het niet bij aan de inbraakveiligheid en ook dat was belangrijk voor deze bewoners. Reden genoeg dus om eens op zoek te gaan naar kunststof kozijnen in Twente. De keuze is gevallen op Veka Softline kunststof kozijnen van Benitech.

Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van Veka Softline kozijnen in combinatie met het isolerende HR++ glas zullen de bewoners een wereld van verschil merken in de isolatie. Een aangename temperatuur in huis en dat tegen een lagere energierekening.

Er zijn een aantal kozijnen geplaatst met vaste ramen welke zijn voorzien van ventilatieroosters. De andere kozijnen hebben ramen die open kunnen en deze zijn voorzien van horren. Zowel binnen als buiten en zowel het draaideel als het vaste deel zijn allemaal in de kleur crèmewit (RAL 9001).

De nieuwe voordeur is gekozen uit het ruime assortiment kunststof voordeuren uit de ‘Welkom thuis serie’ van Benitech Kozijnen. Hierbij is de keuze gevallen op voordeur nummer 8, krukbediend, zonder brievenbus en in de kleur monumenten blauw.

De kunststof kozijnen en deuren zijn geplaatst door vakmensen van Benitech. Zij hebben zowel binnen als buiten alles volledig afgewerkt. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van vensterbanken, horren en veiligheidsbeslag voor het Politie Keurmerk Veiilg Wonen (PKVW). Natuurlijk is ook zorg gedragen voor de afvoer van het oude materiaal. Zo zijn de bewoners volledig ontzorgd en hebben ze geen omkijken gehad naar de montage.

Wanneer zijn uw kozijnen aan de beurt?

Wat is de staat van uw kozijnen? Zijn ze nog goed of zijn ze eigenlijk ook wel aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang, u loopt vele voordelen mis! Met nieuwe kozijnen zult u niet alleen een wereld van verschil ervaren in de uitstraling, maar u zult ook genieten weinig onderhoud, een betere isolatie en daarmee ook een lagere energierekening. We adviseren u graag over nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Neem gerust contact met ons op.

We helpen u graag!

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico