Een selectie van onze referenties: juli

Vandaag is het tijd om terug te blikken op de uitgevoerde woningrenovaties van juli, want ook in juli hebben onze monteurs weer vele woningrenovaties uitgevoerd.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie juli 2020 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Van het plaatsen van kunststof kozijnen in Groningen tot Zuid-Holland tot Noord-Brabant; onze monteurs waren weer door het hele land te vinden. Ook worden er weer 2 woningrenovaties uitgelicht. Hierbij worden de redenen voor het plaatsen van kunststof kozijnen toegelicht en wordt besproken welke soorten kunststof kozijnen zijn geplaatst, welk glas er is geplaatst en voor welke kleuren de bewoners hebben gekozen.

Bent u benieuwd naar meer van onze referenties? Bekijk dan onze referentiepagina.

Onze referenties in juli

In de video worden een klein aantal uitgevoerde woningrenovaties van de maand juli getoond. De renovaties lopen deze maand sterk uiteen. Waar de ene bewoner alleen de voor- of achtergevel heeft gerenoveerd, heeft de ander alleen de onder- of bovenverdieping gerenoveerd. Daarnaast waren er natuurlijk ook veel volledige woningrenovaties waarbij alle kozijnen en deuren van de woning zijn vervangen.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Genieten van een goed geïsoleerde woning met kunststof kozijnen

De belangrijkste redenen om de houten kozijnen bij deze woning in Hardinxveld-Giessendam te vervangen was vanwege het onderhoud, de isolatie en de verduurzaming. De woning was namelijk nog voorzien van oude houten kozijnen met enkel glas. Door te kiezen voor kunststof kozijnen hebben de bewoners vrijwel geen onderhoudswerkzaamheden meer en de isolatiewaarde wordt sterk verbeterd waardoor de woning ook duurzamer is.

De gebruikte Veka kozijnen staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. De kozijnen zijn onder andere isolerend, inbraakwerend en duurzaam. Door deze kozijnen te voorzien van het isolerende 24 tot 29 mm HR++ glas worden deze eigenschappen nog eens versterkt en kunnen de bewoners genieten van een optimale warmte- én geluidsisolatie. Standaard worden de kozijnen voorzien van transparant HR++ glas, maar het is ook mogelijk om voor een glasornament te kiezen. In dit geval hebben de bewoners ervoor gekozen om het badkamerraam te voorzien van Satinato glas.

Daarnaast zijn de Veka kozijnen in vele kleuren leverbaar zodat er altijd voor een kleur kan worden gekozen die past bij de uitstraling van de woning. De bewoners hebben ervoor gekozen om de buitenzijde van het kozijn twee kleuren te geven. Het kader heeft de RAL kleur 9001 (crème) en de draaidelen hebben de RAL kleur 6009 (groen) gekregen. De binnenkant van de kozijnen is voorzien van de RAL kleur 9001 voor zowel het kader als het draaideel.

Oude houten kozijnen met enkel glas vervangen door kunststof kozijnen zorgt voor een wereld van verschil

Ook bij deze woning in Beek en Donk wilden de bewoners om dezelfde redenen de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. De woning van 100 jaar oud had nog oude houten kozijnen, veelal met enkel glas, en de bewoners wilden graag minder onderhoud, een verbeterde isolatiewaarde en een duurzamere woning. Deze vervanging zal ervoor zorgen dat de bewoners een wereld van verschil gaan ervaren. Een lekkere koele woning in de zomer en een warme woning in de winter en dat voor een lagere energierekening.

De bewoners hebben gekozen voor Veka Softline kozijnen met HR++ glas inclusief ventilatieroosters en horren. De belangrijkste redenen om voor kunststof kozijnen te kiezen hadden te maken met de voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben ten opzichte van houten kozijnen. De uitstraling van de houten kozijnen had echter nog wel de voorkeur. De kozijnen zijn om deze reden dan ook voorzien van een houtnerf folie in de RAL kleur 9001 (crème). Op deze manier kunnen de bewoners genieten van de uitstraling van houten kozijnen, maar dan mét de voordelen van kunststof.

Wilt u ook uw woning laten renoveren door Benitech?

Wij helpen u graag verder! U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een adviesgesprek aan huis en een aanbieding op maat.

We helpen u graag

We staan voor u klaar! Plan vandaag nog een afspraak in. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico