Een kleine selectie van onze referenties: juli 2022

In juli waren de monteurs nog even hard aan het werk om de laatste klussen voor de bouwvak af te ronden.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie juli 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Verspreid door heel Nederland waren er weer Benitech monteurs te vinden om nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren bij onze klanten te plaatsen. Deze klanten kunnen deze zomer al genieten van de voordelen van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Een uitstekende isolatie die er in de zomer voor zorgt dat het koeler blijft in de woning, extra inbraakwerend wat ideaal is in de zomerperiode én onderhoudsvriendelijk zodat u er geen omkijken naar heeft tijdens de zomer.

Wilt u ook genieten van kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen? Neem contact met ons op en plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat in!

Onze referenties in juli 2022

In deze video ziet u foto’s van een kleine selectie van de woningrenovaties die we hebben uitgevoerd in de maand juli.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Woning verduurzamen met kunststof kozijnen

De bewoners van deze twee-onder-een-kapwoning in Overijssel willen graag de gehele woning verduurzamen. Eén van de stappen die ze hiervoor nemen is het vervangen van de oude kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding. Deze worden vervangen door het uitstekend isolerende en duurzame kunststof.

Benitech Kozijnen heeft meerdere Veka Softline kunststof kozijnen mogen plaatsen. Deze kozijnen zijn uitgevoerd in twee kleuren waarbij het kader en het draaideel een andere kleur hebben. Voor het kader is gekozen voor de kleur wit (RAL 9016) en voor de draaidelen is gekozen voor de kleur zwart (RAL 9005). De kozijnen zijn voorzien van het uitstekend isolerende HR++ glas en voor de ramen die open kunnen zijn er slotjes op de ramen en horren geplaatst. Ook zijn een aantal kozijnen voorzien van ventilatieroosters.

Daarnaast zijn ook de gevelbekleding en voordeur vervangen en is er een kunststof draaivaldeur met zijlicht geplaatst. De voordeur komt uit de ‘Welkom Thuis’ serie van Benitech Kozijnen en betreft voordeur nummer 6 in de kleur zwart (RAL 9005) en met Satinato glas.

De hele woning voorzien van kunststof kozijnen

Nadat Benitech Kozijnen al eerder kunststof kozijnen in Almere heeft mogen plaatsen bij deze woning was het nu ook tijd om het badkamer- en slaapkamerkozijn te vervangen. Door in stappen alle oude houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen zullen de bewoners uiteindelijk vrijwel geen onderhoud meer hebben aan hun kozijnen. Dit was dan ook de reden om voor kunststof kozijnen te kiezen.

Voor het slaapkamerkozijn is gekozen voor een Veka Softline stolp draai-kiepraam met twee ramen waarbij elk raam is voorzien van een hor. Het badkamerkozijn betreft een Veka Softline kozijn met één raam. Ook dit is een draaikiepraam en aangezien dit raam open kan is ook hier een hor geplaatst. Beide kozijnen zijn aan de buitenzijde uitgevoerd in twee kleuren: RAL 7016 (antracietgrijs) met houtnerf voor het vaste deel en RAL 7012 (basaltgrijs) met houtnerf voor de draaidelen. De binnenzijde is in de kleur wit (RAL 9016).

De ramen zijn voorzien van HR++ glas waarbij het badkamerkozijn Satinato glas heeft. Ook zijn de ramen voorzien van veiligheidsbeslag en er zijn vensterbanken geplaatst.

Kiest u ook voor een renovatie door Benitech Kozijnen?

Velen gingen u al voor! Bent u benieuwd naar hun ervaringen? Neem dan eens een kijkje op de website van The Feedback Company waar u recensies over Benitech Kozijnen kunt vinden. Denkt u erover om net als onze klanten te kiezen voor een renovatie uitgevoerd door Benitech Kozijnen? We helpen u graag verder en komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico