Een kleine selectie van onze referenties: juni

Onze VCA gecertificeerde monteurs zijn door heel Nederland te vinden om kunststof kozijnen te plaatsen. Elke eerste maandag van de maand blikken we terug op een aantal renovaties van de vorige maand.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie juni 2020 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Hoe zag de woning er eerst uit en hoe ziet de woning eruit na de uitgevoerde renovatie? Vandaag kijken we terug naar de maand juni.

Daarnaast lichten we ook een tweetal uitgevoerde renovaties in juni uit. Waarom hebben de bewoners gekozen voor kunststof kozijnen? Wat is er precies vervangen en welke kozijnen en kleuren zijn er gebruikt?

Bent u benieuwd naar meer van onze referenties? Neem dan eens een kijkje op onze referentiepagina!

Onze referenties in juni

In deze video ziet u een kleine selectie van onze uitgevoerde woningrenovaties in juni. Van Zuid-Holland, tot Noord-Holland en Overijssel: onze monteurs hebben ook in juni door heel Nederland geplaatst. Veel van de referenties betreffen een volledige woningrenovatie. Hierbij zijn zowel de kozijnen als de voor- en achterdeur en de eventuele gevelbekleding meegenomen.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Stalen kozijnen met enkel glas vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas

In Oosterhout heeft Benitech Kozijnen een volledige gevelrenovatie uitgevoerd. Alle kozijnen, de voordeur en de gevelbekleding zijn hierbij vervangen.

De woning was voorzien van stalen kozijnen met enkel glas. Deze zijn vervangen door Veka kunststof kozijnen met een verdiept profiel voorzien van HR++ glas. Hierbij is er een groot verschil in isolatiewaarde, waardoor de bewoners nu in de zomer kunnen genieten van een koeler huis en in de winter van een lekker warm huis. Ook zal er door de verbeterde isolatie een verschil in de energierekening merkbaar zijn.

Voor de gevelbekleding, de voordeur en de draaidelen in het kozijn is gekozen voor een grijze kleur; RAL 7015. Voor de kaders van de kozijnen is gekozen voor wit; RAL 9001.

Kunststof kozijnen geplaatst voor een betere isolatie en verduurzaming van de woning

Ook bij deze woning in Denekamp is een volledige gevelrenovatie uitgevoerd. Alle oude houten kozijnen en de voor- en achterdeur zijn tijdens de renovatie vervangen.

Bij houten kozijnen, met name oude en rottende kozijnen, is er veel onderhoud benodigd. Door deze houten kozijnen te vervangen door nieuwe Veka kunststof kozijnen met verdiept profiel hoeven de bewoners geen schilderwerk meer uit te voeren en zal er minder schoonmaakwerk zijn. Door de isolerende Veka kunststof kozijnen te combineren met HR++ glas genieten deze bewoners daarnaast ook nog van een verbeterde isolatie én is de woning verduurzaamd.

Voor de uitstraling van de woning is daarnaast de kleur van groot belang. De bewoners hebben gekozen voor de RAL kleur 7016 (antracietgrijs) voor de Keralit gevelbekleding, de draaidelen van de kozijnen en de deuren. Daarnaast is er gekozen voor de RAL kleur 9016 (wit) voor de kaders van de kozijnen. Daarnaast is alles ook volledig afgewerkt, zo zijn er ook inzethorren en vensterbanken geplaatst.

Wilt u ook graag nieuwe kunststof kozijnen?

Onze adviseurs komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op basis van dit gesprek ontvangt u een aanbieding op maat.

Ook toe aan vernieuwing?

Vul vandaag nog ons contactformulier in. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico