Een kleine selectie van onze referenties: juni 2021

Van kozijnen, deuren en ramen tot schuifpuien en openslaande deuren; de monteurs van Benitech Kozijnen hebben in de afgelopen maand weer veel klanten blij kunnen maken met hun nieuwe producten.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie juni 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Nu de zomer met warme temperaturen weer voor de deur staat kunnen deze klanten mooi op tijd profiteren van de uitstekende isolatiewaardes die ook in de zomer voordelen bieden.

Wilt u net als onze klanten ook genieten van de voordelen van kunststof? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs bij u thuis! Zij kunnen u alles vertellen wat u wilt weten over kunststof kozijnen en na afloop ontvangt u een aanbieding op maat.

Onze referenties in juni 2021

In deze video ziet u een kleine selectie van onze referenties in juni.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Woning verduurzamen met kunststof kozijnen

Het schilderen van houten kozijnen is niet alleen duur en kost veel tijd, het is ook nog eens niet heel duurzaam. En ook de combinatie van oud glas en een beperkte isolatiewaarde van kozijnen draagt niet bij aan de duurzaamheid. Deze bewoners vinden duurzaamheid belangrijk en daar voldeden de bestaande houten kozijnen niet aan. Reden dus om te kijken naar het vervangen van deze kozijnen.

De keuze viel op kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn onderhoudsarm, hebben uitstekende isolatiewaardes en gaan tot wel 70 jaar mee. Hiermee zijn kunststof kozijnen erg duurzaam en dus een goede keuze voor deze bewoners. Daarnaast is ook meteen de gevelbekleding vervangen en is er Keralit gevelbekleding geplaatst. Hiermee kunnen de bewoners van dezelfde voordelen genieten.

Bij Benitech Kozijnen worden de kozijnen volledig op maat gemaakt en klanten kiezen dus zelf bijvoorbeeld de indeling en de kleur voor de nieuwe kunststof kozijnen. In dit geval is er gekozen voor het kunststof kozijn profiel Veka Softline. Aan de buitenzijde zijn er twee kleuren gecombineerd: staalblauw in houtnerf (RAL 5011) voor het draaideel en crèmewit (RAL 9001) voor het vaste deel. Ook aan de binnenkant zijn de kozijnen crèmewit. De kozijnen zijn voorzien van HR++ glas en voor het doucheraam is gekozen voor Satinato glas.

Verder hebben de Benitech monteurs de kunststof kozijnen volledig afgewerkt. Ze zijn voorzien van horren (ook in de kleur staalblauw: RAL 5011), ventilatieroosters, veiligheidsbeslag, vensterbanken en slotjes op de ramen.

Rottende houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

Rottende houten kozijnen, het vele onderhoud aan de kozijnen en de beperkte isolatiewaarde waren reden om de kozijnen te vervangen. Voor de nieuwe kozijnen werd gekozen voor het materiaal kunststof. Houtrot en intensief onderhoud zijn hiermee verleden tijd én er kan geprofiteerd worden van uitstekende isolatiewaardes.

Om optimaal te genieten van al deze voordelen is gekozen voor Veka Softline kozijnen voorzien van HR++ glas. Door de vernieuwde meerkamertechnologie geniet u met dit kozijn van optimale energiebesparing. Daarnaast staan de Veka Softline kozijnen ook bekend om de zeer lange levensduur, de extra stabiliteit en het feit dat ze zeer onderhoudsarm zijn.

Aan de buitenzijde hebben de kunststof kozijnen 2 kleuren. Het draaideel is voorzien van de kleur groen (RAL 6009) met een houtnerffolie. Daarnaast is het vaste deel crèmewit (RAL 9001). Ook voor de binnenzijde is de kleur crèmewit gekozen. Ook hier hebben onze VCA-gecertificeerde monteurs de kozijnen volledig afgewerkt voor een mooie uitstraling en om optimaal te kunnen genieten van alle voordelen. Er zijn horren, roosters en vensterbanken geplaatst. Daarnaast zijn de ramen nog voorzien van veiligheidsbeslag dat voldoet aan de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Bent u ook geïnteresseerd in kunststof kozijnen?

Kies dan ook voor kunststof kozijnen van Benitech en geniet niet alleen van de voordelen van kunststof kozijnen, maar ook van de voordelen van Benitech! Zo doet u geen aanbetaling, heeft u de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen én krijgt u 20 jaar garantie. Daarnaast kunt u nu ook nog tijdelijk genieten van onze actie waarbij u het HR++ glas en de horren gratis krijgt!

Wacht dus niet te lang, vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op en maak snel een afspraak met een van onze adviseurs! Zij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

We staan voor u klaar!

Ontdek de mogelijkheden van kunststof kozijnen met Benitech en laat uw huis transformeren. Plan vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico