Een kleine selectie van onze referenties: maart 2021

Ook in maart 2021 was Benitech Kozijnen weer door heel Nederland te vinden om woningrenovaties uit te voeren.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie maart 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

We hebben weer een aantal woningen in Nederland mogen voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren. Deze bewoners kunnen het vervolg genieten van de vele voordelen die kunststof kozijnen te bieden in elk jaargetijde.

Van de referenties van de maand maart gaan lichtten we twee uitgevoerde woningrenovaties uitgebreid toe. Waarom werd er gekozen voor kunststof kozijnen en voor welk soort kozijn is er gekozen? Maar we kijken bijvoorbeeld ook naar de kleurkeuze en raamindeling.

Wilt u nog meer uitgevoerde woningrenovaties bekijken? Op onze referentiepagina vindt u per categorie foto’s van ons werk. Zo kunt u eenvoudig inspiratie opdoen!

Bent u benieuwd wat klanten van ons vinden? Dan kunt u via The Feedback Company recensies van onze klanten lezen.

Onze referenties in maart 2021

We hebben een aantal referenties van de maand maart samengevat in een video. Hierin ziet u de situatie van de woningen met de oude ramen, deuren en kozijnen én u ziet de nieuwe situatie nadat Benitech Kozijnen de woningrenovatie heeft uitgevoerd.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Ook in deze woning genieten van de voordelen van kunststof

De kozijnen van deze woning in Duiven waren veelal voorzien van een raam met enkel een draaifunctie. Dit was niet naar wens van de bewoners en er was een voorkeur voor draaikiepramen. Daarnaast hadden de bewoners in hun vorige woning al kunststof kozijnen en ze wilden ook in deze woning genieten van de voordelen van kunststof.

Benitech Kozijnen heeft de woning voorzien van Veka kunststof kozijnen die volledig in de kleur crème wit zijn uitgevoerd (RAL 9001). Voor een aantal kozijnen is voor draaikiepramen gekozen zodat het raam niet alleen kan draaien, maar ook in de kiepstand kan staan. Om met de openstaande ramen geen last te hebben van insecten zijn de ramen afgewerkt met passende horren (in de RAL kleur 9001). Verder zijn de kunststof kozijnen afgewerkt met vensterbanken en de ramen zijn voorzien van slotjes.

Voor de kunststof kozijnen aan de voorzijde is er gekozen voor glasroeden. Dit geeft de kozijnen een eigen uitstraling die aansluit bij de wensen van de bewoners en ook past bij de stijl van de woning.

Naast de kozijnen, is ook de voordeur van deze woning vervangen. Er is gekozen voor Benitech deur 7 (met brievenbus) uit de Benitech Welkom thuis serie. Voor de deur is een andere kleur gekozen dan voor de kozijnen. Het kader van de voordeur is wel in dezelfde kleur, RAL 9001, maar de deur zelf is antracietgrijs (RAL 7016). Het glas in de voordeur is Satinato glas.

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

De bewoner van deze woning in Zoetermeer wilde de houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Hierdoor zal er een groot verschil te merken zijn, kunststof kozijnen hebben namelijk een aantal zeer aantrekkelijke voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Het belangrijkste verschil zal te merken zijn in de isolatie en het onderhoud. Kunststof kozijnen isoleren aanzienlijk beter dan houten kozijnen en ze zijn onderhoudsarm terwijl houten kozijnen veel onderhoud nodig hebben.

Er is gekozen voor Veka kunststof kozijnen. Dit zijn kwalitatief zeer hoogwaardige kunststof kozijnen waardoor er optimaal kan worden genoten van alle voordelen van kunststof, helemaal in combinatie met HR++ glas. Het kader van de kozijnen is in de kleur crème wit (RAL 9001) en de draaidelen zijn in de kleur dennengroen uitgevoerd (RAL 6009). Voor de binnenzijde van de kozijnen is gekozen voor de kleur crème.

Naast de nieuwe kozijnen, zijn er ook twee dakkapelrenovaties uitgevoerd en er is een nieuwe schuifpui geplaatst. Ook deze sluiten aan bij de kunststof kozijnen doordat er wederom gekozen is voor de RAL-kleuren 9001 en 6009.

Ook hier is alles volledig afgewerkt met inzethorren, ventilatieroosters, vensterbanken en slotjes op de ramen.

Zijn uw kozijnen ook aan vervanging toe?

Wilt u uw kozijnen vervangen door kunststof kozijnen? Informeer dan eens bij Benitech Kozijnen! Ons Klant Contact Center helpt u graag verder en kan voor u een gratis en geheel vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs. Tijdens een adviesgesprek bij u thuis adviseren zij u graag over kunststof kozijnen, lichtten zij de mogelijkheden toe en bespreken ze uw wensen. Na afloop van het gesprek ontvangt een passende aanbieding op maat.

Tijd voor nieuwe kozijnen?

We helpen u graag! Vul ons formulier in en we nemen contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico