Een kleine selectie van onze referenties: maart 2022

Van lekker lenteweer weer terug naar de kou van de winter. Wat het weer ook deed; onze monteurs zijn in maart hard aan het werk geweest bij onze klanten.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie maart 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Door hun harde werk kunnen deze klanten nu genieten van hun nieuwe ramen, deuren en kozijnen.

In deze blog blikken we terug op de referenties van maart en ziet u foto’s van een kleine selectie van onze opgeleverde klussen. Daarnaast komt u ook meer te weten over een tweetal renovaties. Wat is er vervangen? Welke merk kozijnen zijn geplaatst en in welke kleur? U komt het allemaal te weten!

Wilt u liever alleen foto’s bekijken van een aantal van onze opgeleverde kussen van de afgelopen jaren? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina waar u renovatieprojecten van ons door heel Nederland kunt vinden.

Onze referenties in maart 2022

Van het plaatsen van kunststof kozijnen in Zoetermeer tot het uitvoeren van een gevelrenovatie in Schiedam. En van kunststof kozijnen en gevelbekleding plaatsen in Leusden tot het plaatsen van deuren en kozijnen in Hoorn: alles komt voorbij in onze referentievideo van maart 2022.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Een duurzamere woning met minder onderhoud dankzij kunststof kozijnen

De bewoners van deze tussenwoning in Leusden wilden graag hun woning verduurzamen en tegelijkertijd moest het afgelopen zijn met het vele onderhoud aan de houten kozijnen. Onder andere dankzij de uitstekende isolatiewaardes en het weinige onderhoud viel de keuze op kunststof kozijnen.

Net als het grotendeel van onze klanten heeft ook deze klant gekozen voor Veka Softline. Een goede keuze, want het Veka Softline profiel heeft zijn kwaliteit en voordelen ondertussen al lang en breed bewezen. Het is dan ook niet voor niets ons meest verkochte profiel.

Bij deze renovatie hebben onze monteurs kunststof kozijnen geplaatst in dé trendkleur van het moment: antracietgrijs (RAL 7016). Om nog wel de gewenste uitstraling van houten kozijnen te behouden is de kleur op het kozijn in houtnerf. De binnenzijde van de kozijnen is uitgevoerd in de kleur wit (RAL 9016) met een gladde structuur.

Naast het vervangen van een aantal kozijnen zijn ook de voor- en achterdeur vervangen en is er gevelbekleding geplaatst. Voor de voordeur hebben de bewoners gekozen voor voordeur nummer 26 uit onze ‘Welkom Thuis’ serie. Hierbij hebben de bewoners de voordeur nog volledig naar eigen wens samen kunnen stellen. De brievenbus is komen te vervallen, het glas is Satinato glas en de kleur is passend bij de kozijnen: antracietgrijs. Ook voor de achterdeur en gevelbekleding is gekozen voor dezelfde kleur zodat alles passend is en de woning één mooi nieuw geheel uitstraalt.

Voorgevel voorzien van kunststof kozijnen en kunststof voordeur

Bij deze tussenwoning in Hoorn hebben onze Benitech monteurs de volledige voorgevel mogen renoveren. De bewoners hadden het wel gehad met het onderhoud van de houten kozijnen en wilden genieten van onderhoudsvrije kunststof kozijnen en deuren. Daarnaast speelden ook de factoren isolatie en verduurzaming een belangrijke rol bij de keuze voor kunststof kozijnen met HR++ glas.

De geplaatste Veka kunststof kozijnen zijn aan de buitenzijde voorzien van twee kleuren. Het vaste deel is in de kleur wit (RAL 9016) met een gladde structuur. Voor de ramen in het kozijn is gekozen voor de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met een houtnerf structuur. De kozijnen zijn natuurlijk zowel binnen als buiten volledig afgewerkt door onze monteurs. Dit is inclusief vensterbanken, veiligheidsbeslag, vensterbanken, horren en kalfroosters.

Bij een volledige voorgevelrenovatie hoort natuurlijk ook een nieuwe passende kunststof voordeur. De bewoners hebben gekozen voor een antracietgrijze kunststof voordeur (RAL 7016) met een brievenbus en Satinato glas.

Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat voor uw renovatie?

Overweegt u ook om kunststof kozijnen aan te schaffen en wilt u weten wat het u gaat kosten? Een van onze adviseurs komt graag bij u thuis langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Na afloop ontvangt u een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat. Neem contact met ons op en plan op korte termijn een afspraak bij u thuis met een van onze adviseurs!

Ik wil een aanbieding op maat

Vul ons formulier in en we nemen contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico