Een kleine selectie van onze referenties: mei 2021

Ook de maand mei was een drukke maand voor Benitech Kozijnen. Onze monteurs zijn het hele land door geweest om woningen van onze klanten te voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie mei 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Wit u ook dat Benitech uw woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen? Vul dan nu een contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Zoals gewoonlijk gaan we ook nu weer twee woningrenovaties nader bekijken. Wat is er precies vervangen, waarom hebben de bewoners gekozen om het oude te vervangen door kunststof en voor welke kleuren is er gekozen?

Wilt u liever weten wat onze klanten van ons vinden of wilt u meer foto’s zien van onze referenties? Dat kan! Via The Feedback Company vindt u een mooi overzicht van recensies van onze klanten. Daarnaast plaatsen we regelmatig foto’s van uitgevoerde woningrenovaties op onze referentiepagina.

Onze referenties in mei 2021

In deze video ziet u een kleine selectie van onze referenties van de maand mei.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen genieten van een betere isolatie

Deze woning was voorzien van aluminium kozijnen, maar de bewoners waren niet tevreden over de isolatiewaarde van deze kozijnen. Om te kunnen genieten van een betere isolatie hebben de bewoners ervoor gekozen om de oude aluminium kozijnen te laten vervangen door Veka kunststof kozijnen.

Om optimaal te kunnen genieten van een betere isolatie zijn niet alleen de kozijnen, maar ook de schuifpui, gevelbekleding en de voor- en achterdeur vervangen door kunststof exemplaren. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas, zodat het een uitstekend isolerend geheel vormt.

Voor de kunststof kozijnen hebben de bewoners gekozen voor de kleuren crème wit (RAL 9001) en antracietgrijs (RAL 7016). De vaste delen zijn hierbij crème wit en de draaidelen zijn antracietgrijs. Om ook de kunststof kozijnen schuifpui, gevelbekleding en deuren aan te laten sluiten bij dezelfde stijl, zijn ook deze voorzien van de kleur antracietgrijs. Zo vormt alles een mooi nieuw geheel en geeft het weer een goede uitstraling aan de woning.

Voor een volledige afwerking van de kunststof kozijnen zijn er ook vensterbanken, horren en desgewenst een aantal roosters geplaatst. Daarnaast zijn de ramen voorzien van slotjes voor extra veiligheid.

Verduurzamen met Veka kunststof kozijnen van Benitech

De bewoners van deze woning vinden duurzaamheid belangrijk en hebben daarom besloten om de oude kozijnen te vervangen. Door te kiezen voor Veka kunststof kozijnen van Benitech wordt aan die wens voldaan en is de woning nu duurzamer.

Alle oude kozijnen van de woning zijn vervangen door Veka Softline kunststof kozijnen inclusief het isolerende HR++ glas. De kunststof kozijnen uit de Veka Softline serie zijn voorzien van een vernieuwde meerkamertechnologie waarmee deze kozijnen kunnen zorgen voor een optimale energiebesparing. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de bewoners! De stookkosten zullen namelijk flink dalen waardoor de energierekening lager uitvalt.

Ook deze bewoners hebben gekozen voor twee kleuren voor de kunststof kozijnen. Het vaste deel aan de buitenzijde en de gehele binnenzijde is in de kleur crème wit (RAL 9001). Daarnaast zijn de draaidelen aan de buitenzijde voorzien van de kleur antracietgrijs (RAL 7016).

Daarnaast zijn ook de voordeur en de gevelbekleding vervangen. Ook deze zijn beide voorzien van de populaire kleur antracietgrijs. De voordeur is volledig op maat gemaakt naar wens van de bewoners. De bewoners hebben niet alleen de kleur bepaald, maar ze hebben ook de keuze gemaakt om de deur niet van een brievenbus te voorzien. Daarnaast hebben ze gekozen voor Satinato glas in de voordeur.

Ook hier hebben onze monteurs alles volledig afgewerkt met vensterbanken, roosters, horren en slotjes op de ramen.

Koop uw kunststof kozijnen ook bij Benitech

Zijn uw oude kozijnen ook dringend aan vervanging toe? Of wilt u uw woning ook verduurzamen met kunststof kozijnen? Koop dan ook uw kunststof kozijnen bij Benitech. Onze Veka en Schüco kunststof kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit waardoor u van vele voordelen kunt genieten.

Kies voor Benitech!

Ons team staat klaar om u te helpen. Plan vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico