Een kleine selectie van onze referenties: november 2021

November was een maand vol herfstweer: regen, kou en wind. Dit is dan ook de periode waarbij er echt een goed verschil is te merken tussen uw oude kozijnen en uw nieuwe isolerende kunststof kozijnen.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie november 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Een aantal van onze klanten konden dit gelijk ondervinden want in november was het tijd om hun kozijnen te vervangen.

Onze verschillende monteur teams zijn weer op pad geweest door heel Nederland en hebben niet alleen kunststof kozijnen geplaatst, maar ook ramen, deuren, gevelbekleding, openslaande deuren en schuifpuien.

Onze referenties in november 2021

Een gehele woningrenovatie of een deelrenovatie, nieuwe kunststof kozijnen en deuren of nieuwe kozijnen met nieuwe gevelbekleding en openslaande deuren: de klussen waren deze maand weer zeer uiteenlopend. Van een klein aantal van onze renovaties in november hebben we foto’s gemaakt en ontvangen van onze klanten. Zo kunnen we u een beeld geven van wat de renovatie doet voor de uitstraling van een woning (voor én na foto’s) en hoe onze kozijnen eruitzien als ze eenmaal geplaatst zijn. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de video!

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Verduurzamen met isolerende kunststof kozijnen

We zien bij een groot deel van onze klanten dat er gekozen wordt voor een renovatie met kunststof kozijnen vanwege de verduurzaming. Dankzij de uitstekende isolatiewaardes van kunststof kozijnen kunt u namelijk duurzamer leven. Ook de bewoners van deze woning vonden verduurzaming belangrijk bij hun keuze voor nieuwe kozijnen, maar ze wilden ook graag onderhoudsarme kozijnen. Kunststof kozijnen zijn zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk en waren dus de perfecte oplossing voor deze bewoners.

Voor de kozijnen is uiteindelijk gekozen voor Veka kunststof kozijnen met een verdiept profiel van Benitech. Hierbij zijn de kleuren wit (RAL 9016) en antracietgrijs (RAL 7016) gecombineerd. Het vaste gedeelte van het kozijn is hierbij wit en het draaideel is antracietgrijs met een houtnerf. De kozijnen zijn voorzien van HR++ glas en zijn afgewerkt met vensterbanken. Ook is er bij een aantal ramen gekozen voor ventilatieroosters (RAL 9016) en ramen die openkunnen zijn voorzien van horren in de kleur antracietgrijs.

Om optimaal te kunnen genieten van een verbeterde isolatie zijn niet alleen de oude kozijnen vervangen, maar ook de voordeur en gevelbekleding. Hiermee wordt het één isolerend geheel en kan er aanzienlijk worden bespaard op de energierekening. Ook hierbij is gekozen voor de kleur antracietgrijs. Zo vormen de kozijnen, gevelbekleding en voordeur een passend geheel en geeft het een mooie uitstraling aan de woning.

Houten kozijnen met enkel glas zijn eindelijk verleden tijd in deze woning

Al tientallen jaren was er niets gedaan aan de kozijnen en ramen in deze woning. Overal waren nog houten kozijnen te vinden en op twee verdiepingen was er zelfs nog sprake van enkel glas. De bewoners vonden het dan ook de hoogste tijd om eens na te denken over nieuwe kozijnen. De keuze viel uiteindelijk op Veka Softline kunststof kozijnen met HR++ glas.

Deze Veka Softline kozijnen staan onder andere bekend om de optimale energiebesparing en de lange levensduur. Het kozijn is van uitstekende kwaliteit en heeft deze kwaliteit en zijn voordelen al lang en breed bewezen. Het is dan ook niet voor niets ons meest verkochte profiel.

De volledige kozijnen zijn voor deze woning aan zowel de binnen- als buitenzijde wit: RAL 9016. Ook hier geldt dat de kozijnen zijn voorzien van het uitstekend isolerende HR++ glas en afgewerkt zijn met vensterbanken, ventilatieroosters, horren en slotjes op de ramen.

Wilt u ook genieten van kunststof kozijnen van Benitech?

We denken graag met u mee! U kunt een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs. Zij adviseren u over kunststof kozijnen, zullen al uw vragen beantwoorden en komen aan het eind van het gesprek met een aanbieding op maat. Zo weet u geheel vrijblijvend waar u aan toe bent, u zit dus nog nergens aan vast!

Ook genieten van nieuwe kunststof kozijnen?

Dan bent u bij Benitech aan het juiste adres. Laat uw gegevens achter en onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico