Een kleine selectie van onze referenties: oktober

Ook oktober was weer een drukke maand voor de montageploegen van Benitech. Benitech Kozijnen heeft weer vele woningen mogen voorzien van nieuwe voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie oktober 2020 kunststof kozijnen, ramen en deuren

We hebben dus ook in oktober weer voor veel bewoners het wooncomfort verhoogd; mooi op tijd voordat het echte gure herfstweer voor de deur staat.

We zullen twee woningrenovaties weer kort toelichten. Hierbij worden onder andere de volgende vragen beantwoordt: waarom is er gekozen voor kunststof kozijnen, voor welke kunststof kozijnen is gekozen en welke keuzes zijn er gemaakt met betrekking tot de kleuren?

Als u graag meer werk van Benitech Kozijnen wilt zien, kunt u ook een kijkje nemen op onze referentiepagina. Hier plaatsen we regelmatig nieuwe foto’s van de woningrenovaties die we hebben uitgevoerd. Bent u benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Dan kunt u de recensies van onze klanten lezen.

Onze referenties in oktober

In de video ziet u foto’s van een aantal van onze referenties van de maand oktober. U ziet het eindresultaat en bij een aantal referenties kunt u de situatie voor en na de renovatie zien.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Het vele onderhoud is verleden tijd met kunststof kozijnen en deuren in de hele woning

Toen de huidige bewoners deze woning in Flevoland kochten, was de bovenverdieping al voorzien van kunststof kozijnen. De rest van de woning was echter nog voorzien van oude houten kozijnen. Het vele onderhoud aan deze houten kozijnen was de reden om ook de rest van de woning van kunststof kozijnen te laten voorzien. Zo kunnen de bewoners vanaf nu genieten van zorgeloos wooncomfort zonder veel omkijken naar de kozijnen.

De kunststof kozijnen op de benedenverdieping zijn aan zowel de voor- als achterzijde vervangen. Hierbij is gekozen voor het verdiepte kunststof kozijnprofiel van Veka: Veka Softline, welke is voorzien van het zeer goed isolerende HR++ glas. Voor de buitenzijde van de kozijnen is voor zowel het kader als het draaideel voor de kleur antracietgrijs (RAL 7016) gekozen. De kozijnen hebben aan de binnenzijde de kleur wit (RAL 9016).

Tijdens de woningrenovatie zijn niet alleen de oude houten kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen, maar er zijn ook nieuwe kunststof deuren geplaatst. Voor de voordeur is gekozen voor deur nummer 9 (zonder brievenbus) uit de Benitech Welkom thuis serie. Hierbij is voor de deur zelf gekozen voor de kleur rood (RAL 3011) en voor het kozijn van de deur is de kleur antracietgrijs (RAL 7016) gekozen. Zo sluit de deur mooi aan bij de Keralit gevelbekleding en de rest van de kozijnen die ook van deze kleur zijn voorzien. Daarnaast is de voordeur voorzien van Satinato glas.

Genieten van een betere isolatie met kunststof kozijnen

De belangrijkste reden voor de bewoners om de oude houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen was de isolatie. De houten kozijnen isoleerden niet voldoende en de kozijnen op de eerste verdieping waren ook nog eens voorzien van enkel glas. Kunststof kozijnen staan bekend om de goede isolatiewaardes en in combinatie met HR++ glas worden zeer goede isolatiewaardes behaald. Nu deze woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas kunnen de bewoners genieten van de voordelen die deze uitstekende isolatiewaarden met zich meebrengen, zo kan er bijvoorbeeld aanzienlijk worden bespaard op de energierekening. Daarnaast wilden de bewoners graag minder onderhoud aan hun kozijnen en ook daarin voorzien kunststof kozijnen, deze zijn namelijk zeer onderhoudsarm.

Voor de gehele woning zijn de oude houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen van het merk Veka. Het gekozen Veka Softline profiel staat bekend om de hoge isolatiewaarden en dit profiel sloot dan ook perfect aan bij de wensen van de bewoners. Alle kozijnen zijn aan zowel de binnen- als buitenzijde voorzien van de kleur wit (RAL 9016). Daarnaast zijn de kozijnen natuurlijk ook volledig afgewerkt. Zo zijn er bijvoorbeeld vensterbanken geplaatst, zijn de ramen voorzien van slotjes en zijn er horren geplaatst.

Kiest u ook voor kunststof kozijnen van Benitech?

Zijn uw kozijnen ook aan vervanging toe en wilt u genieten van de voordelen van kunststof? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs vertellen u graag alles over kunststof kozijnen en doen u vervolgens een geheel vrijblijvende aanbieding op maat.

Kies voor Benitech!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico