Een kleine selectie van onze referenties: oktober 2021

Met het koude weer voor de deur en de stijgende energieprijzen bieden isolerende kunststof kozijnen vele voordelen.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie oktober 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

In oktober hebben onze Benitech monteurs ervoor gezorgd dat er weer vele huizen over een betere isolatie beschikken door de plaatsing van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren. Door deze goede isolatiewaarde zitten deze klanten er in de komende herfst en winter er weer lekker warmpjes bij.

Onze referenties in oktober 2021

In onderstaande video ziet u voor en na foto’s van een aantal van onze uitgevoerde woningrenovaties in oktober 2021.

Bent u benieuwd naar meer foto’s van onze referenties? Neem dan eens een kijkje op onze referentiepagina

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Tocht en kou zijn verleden tijd

De harde wind van buiten die zelfs binnen te voelen was, de kou in huis en de beperkte ventilatiemogelijkheden waren reden genoeg om de kozijnen te vervangen. In eerste instantie oriënteerden de bewoners zich op nieuwe houten kozijnen. Nadat ze werden gewezen op kunststof kozijnen en de bijbehorende voordelen was de keuze voor kunststof echter snel gemaakt. De vurenhouten kozijnen waren aan het werken en de isolatie van de houten kozijnen was niet voldoende. Met kunststof kozijnen zullen deze problemen verleden tijd zijn.

De bewoners hebben gekozen voor Veka kunststof kozijnen met HR++ glas. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde en het beperkte onderhoud sluiten de kozijnen perfect aan bij de wensen van de bewoners. Voor de nieuwe kozijnen is voor zowel de binnen- als buitenzijde gekozen voor de kleur crèmewit (RAL 9001).

De kozijnen zijn volledig afgewerkt door onze Benitech monteurs. De kozijnen zijn voorzien van nieuwe vensterbanken en de ramen zijn voorzien van slotjes. Als laatste zijn er ook horren geplaatst in de ramen die open kunnen.

Uitstekende isolatie met kunststof kozijnen en HR++ glas

Deze woning was nog voorzien van houten kozijnen met enkel glas. De isolatie liet hierdoor te wensen over en hiermee is duurzamer leven ook niet mogelijk. Daarnaast was ook het vele onderhoud aan de houten kozijnen een groot nadeel. Al met al reden genoeg om de houten kozijnen te vervangen en te kiezen voor kunststof kozijnen.

Met de keuze voor Veka kunststof kozijnen inclusief HR++ glas is de woning nu beter geïsoleerd en verduurzaamd. De bewoners konden de kunststof kozijnen helemaal op maat samen stellen en hebben gekozen voor een kleurencombinatie. De kunststof kozijnen zijn aan de buitenzijde wit (RAL 9016) en het draaideel is antracietgrijs (RAL 7016). De binnenzijde is ook in de kleur wit.

Ook hier zijn de kozijnen volledig afgewerkt met horren, vensterbanken en slotjes op de ramen. Daarnaast zijn ook een aantal kozijnen voorzien van ventilatieroosters zodat er in elke ruimte continu geventileerd kan worden.

Naast de kozijnen zijn ook de schuurdeur en voordeur vervangen. De stijl van deze twee deuren sluit naadloos aan bij de kunststof kozijnen. Ook voor de deuren is namelijk gekozen voor de kleuren wit (RAL 9016) en antracietgrijs (RAL 7016). Het geplaatste glas is ook hier HR++, maar daarbij is er gekozen voor het glasornament Satinato.

Komen we binnenkort bij u langs?

Zijn uw kozijnen ook aan vervanging toe en overweegt u om voor kunststof kozijnen te kiezen? Een van onze Benitech adviseurs komt graag bij u langs om een persoonlijke aanbieding op maat te doen. Neem nu contact op en profiteer nog van onze tijdelijk aanbieding waarbij het HR++ glas en de horren gratis krijgt bij uw bestelling.

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe?

Wij helpen u graag tijdens een gratis adviesgesprek. Vul het formulier in, zodat onze medewerkers contact met u kunnen opnemen. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico