Een kleine selectie van onze referenties: oktober 2022

In deze blog kijken we naar foto’s van een aantal referenties van Benitech Kozijnen van oktober 2022. Een tweetal referenties lichten we verder voor u toe.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie oktober 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Welke kunststof kozijnen zijn er gebruikt? Wat is de kleur van de kozijnen en deuren? En wat was de reden om de oude kozijnen, ramen en deuren te vervangen. Zomaar wat vragen die opkomen bij het bekijken van referenties en die u natuurlijk graag beantwoordt wilt hebben. We vertellen het u graag aan de hand van twee referenties.

Onze referenties in oktober 2022

Het is al een tijdje herfst, maar het echte herfstweer laat nog even op zich wachten. Goed nieuws voor de mensen waar we in oktober hebben gemonteerd: zij kunnen nop tijd genieten van een uitstekende isolatie en zullen daar bij het komende herfstweer veel profijt van hebben.

In deze video zetten we een aantal foto’s van onze uitgevoerde renovatie van de maand oktober voor u op een rij.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Oude houten kozijnen en enkel glas verleden tijd

Veel huishouden willen af van hun oude houten kozijnen met enkel glas. En dat is niet zo gek. Het grootste probleem is de slechte isolatie en dat is met name in deze tijd van hoge energiekosten en duurzamer leven een belangrijk punt. Ook de bewoners van deze twee-onder-een-kapwoning in Gelderland vonden het hoog tijd om hun oude houten kozijnen met enkel glas te vervangen.

De uitbouw van deze woning is voorzien van een grote glazen pui met twaalf ramen en deuren van hout met enkel glas. Voor deze gehele pui zijn de kozijnen en deuren vervangen door Veka Softline kunststof kozijnen en (draaival)deuren in de kleuren wit (RAL 9016) en monumentengroen met houtnerffolie. De kozijnen zijn daarnaast voorzien van HR++ glas en een aantal kozijnen hebben ventilatieroosters. Doordat het zulke grote ramen betreft, zal het verschil in isolatie aanzienlijk zijn. Dankzij de uitstekende isolatie van de Veka kunststof kozijnen met HR++ glas is de isolatiewaarde sterk verbeterd en zullen de bewoners gaan genieten van een warmer huis én een lagere energierekening.

Naast de kozijnen en deuren in de glazen pui is ook de voordeur vervangen. De gekozen voordeur komt uit de ‘Welkom Thuis’ serie van Benitech Kozijnen en betreft voordeur nummer 20 in de kleur monumentgroen met houtnerf en met melkglas. Verder is ook de oude gevelbekleding vervangen door kunststof.

Benitech Kozijnen heeft de kunststof kozijnen en deuren voor deze renovatie niet alleen geproduceerd en geleverd, maar ook gemonteerd. De montage is bij ons altijd inclusief binnen- en buitenafwerking, vensterbanken, HR++ glas, horren, veiligheidsbeslag (ook slotjes op de ramen) en de afvoer van oud materiaal.

Uitstekende isolatie dankzij een volledige woningrenovatie

De bewoners van deze tussenwoning in Almere hebben gekozen voor een gehele woningrenovatie. Benitech Kozijnen heeft dus zowel de hele voor- als achtergevel mogen voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren. In totaal ging het om acht kozijnen en twee deuren.

De oude kozijnen waren van hout en met het oog op isolatie, onderhoud en verduurzaming wilden de bewoners deze kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Met de nieuwe Veka Softline kunststof kozijnen van Benitech hebben ze gekozen voor een klasse A-merk. Dit merk en kozijnprofiel staan bekend om de uitstekende kwaliteit en isolatie en voldeed daarmee aan hun wensen.

De Veka Softline kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in meerdere kleuren. Voor de binnenzijde zijn de kozijnen standaard wit of crème. De bewoners hebben hierbij gekozen voor de kleur crèemwit (RAL 9001). Voor de buitenzijde kan er voor zowel het draaideel als het vaste deel een kleur gekozen worden uit het uitgebreide kleurassortiment. In dit geval is de keuze gevallen op crèmewit (RAL 9001) voor het vaste deel en staalblauw (RAL 5011) met houtnerf voor het draaideel.

Naast de nieuwe kozijnen zijn er ook een kunststof voordeur en achterdeur geplaatst. De deuren zijn volledig op maat gemaakt op basis van de wensen van de bewoners. Zij hebben bijvoorbeeld zelf de indeling van ramen en panelen bepaald, ze hebben gekozen voor een brievenbus in de deur, ze hebben het soort glas (Satinato HR++ glas) bepaald en ze hebben de kleur gekozen (RAL 5011 – staalblauw).

Hoe staat het ervoor met uw ramen, deuren en kozijnen?

Zijn ze hoognodig aan vervanging toe? We komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. En is het hoognodig, maar komt het financieel eigenlijk even niet uit? Ook maandelijks betalen is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak.

Ik wil een afspraak!

Vul ons formulier in en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico