Waarom kunststof kozijnen?

De afgelopen jaren is de populariteit van kunststof kozijnen flink toegenomen. De tijd dat houten kozijnen de overhand hadden is dan ook al lang voorbij.

Tegenwoordig wordt er bij renovaties vaker gekozen voor kunststof kozijnen dan voor houten kozijnen. Maar waarom kunststof kozijnen?

Al jaren kiezen mensen voor de voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben meerdere voordelen. Niet alleen financieel, maar kunststof garandeert ook een hoge isolatiewaarde en weinig onderhoud. Nu zult u denken: voordelen voor houten kozijnen en aluminium kozijnen zijn er toch ook? Dus waarom kunststof kozijnen? In het kort kan gezegd worden dat kunststof kozijnen op vrijwel alle onderdelen beter zijn. Zo is de isolatiewaarde beter, het onderhoud minder, de aanschafprijs lager, de besparing hoger en de levensduur langer.

Eindeloze mogelijkheden met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn leverbaar in verschillende maten, vormen en diktes. Qua stijl zijn er eindeloze mogelijkheden zoals kunststof kozijnen in oude stijl of juist in nieuwe stijl. Daarnaast kiest u natuurlijk zelf de indeling én u bepaalt helemaal zelf de kleur van de kozijnen. Kunststof kozijnen zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren en er is ook een mogelijkheid om voor houtnerf te kiezen.

Samengevat zijn er meerdere redenen om te kiezen voor kunststof kozijnen

  • Kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk en gaan tot wel 50 jaar mee. Het materiaal is duurzaam en grotendeels recyclebaar.
  • Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig.
  • Dankzij de goede isolerende werking worden zowel warmte als geluid met kunststof kozijnen geïsoleerd.
  • De kozijnen zijn in vrijwel alle RAL-kleuren verkrijgbaar.
  • Bespaar op uw energierekening door kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas te plaatsen. Zou houdt u in de winter de warmte in huis en in de zomer houdt u het lekker koel.
  • Als eigenaar van de woning zijn er vaak subsidiemogelijkheden voor het laten uitvoeren van twee energiebesparende maatregelen, waaronder isolerende kunststof kozijnen.

Waarom kunststof kozijnen van Benitech?

De voordelen van Benitech Kozijnen: 20 jaar garantie, betaling na montage, VCA gecertificeerde monteurs, plaatsing op kunststof stelkozijnen en alles onder 1 dak. Kwaliteit staat bij ons voorop. We werken dan ook alleen met de beste merken kunststof kozijnen en we werken enkel en alleen met klasse A-materialen. Onze producten en montage voldoen dan ook aan de hoogste Nederlandse kwaliteitseisen. We kunnen daarom met een gerust hart 20 jaar garantie geven. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw kunststof kozijnen! En het goede nieuws: we komen door heel Nederland! Of u nu kunststof kozijnen in Eindhoven of kunststof kozijnen in Arnhem zoekt, we komen graag bij u langs.

Wilt u een aanbieding op maat ontvangen voor kunststof kozijnen voor uw woning? Vul ons contactformulier in en we nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 088 600 1357.

Profiteer van de voordelen van kunststof kozijnen

Ons team staat klaar om u te helpen. Vul ons formulier in en u hoort snel van ons. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico