Isolatie kunststof kozijnen

De hoge isolatie van kunststof kozijnen is voor veel mensen het overwegen waard om kunststof kozijnen aan te schaffen.

De isolatie draagt niet alleen bij aan een aangename temperatuur in uw woning. Ook houdt het veel geluiden van buiten tegen. Kunststof kozijnen bieden zowel in de zomer als in de winter voordeel voor uw wooncomfort.

Kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas

Kunststof kozijnen bieden in vergelijking met houten- en aluminium kozijnen de beste isolatie. Dit valt te meten door middel van de U-waarde van kozijnen, hoe lager de waarde hoe beter! Gemiddeld hebben houten kozijnen een U-waarde van 2,4. Aluminium kozijnen hebben een U-waarde tussen de 1,8 en 2,7 en kunststof kozijnen hebben een U-waarde van 1,2. Hieruit kan geconcludeerd worden dat kunststof kozijnen over de beste U-waarde beschikken.

Hiernaast is niet alleen het kozijn belangrijk. Ook het raam draagt bij aan een goede isolatie. Door kunststof kozijnen te combineren met HR++ profiteert u van uitstekende waarden.

Voordelen in de zomer

De isolatie van kunststof kozijnen in niet alleen voordelig in de winter. Ook in de zomer kunt u goed profiteren van kunststof kozijnen. In de zomer ervaart u hoogstwaarschijnlijk meer geluiden vanaf buiten. In de zomer is het vaker zo dat er nog later op de avond mensen zich buiten op straat bevinden waar u geluidsoverlast van kan krijgen. Ook de warmte blijft in de zomer langer buiten met goed geïsoleerde kunststof kozijnen. Voor de winterperiode is het hoogstwaarschijnlijk de voornaamste reden om de kou van buitenaf buiten te houden.

Geïnteresseerd in kunststof kozijnen?

Bij Benitech worden al onze klasse A kunststof kozijnen voorzien van isolerend HR++glas. Naast de hoge isolatiewaarden van kunststof kozijnen profiteert u ook nog van de vele bijkomende voordelen. Kunststof kozijnen beschikken over een onderhoudsvrij bestaan en de levensduur is gemiddeld tussen de 50 tot 70 jaar. Dit is zowel een duurzame investering voor uw woning als voor uw portemonnee.

Waarom kiezen voor Benitech?

  • Ontvang een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken met onze eigen VCA gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar garantie & service
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • U betaalt pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Wilt u ook kozijnen met uitstekende isolatie?

Vraag nu uw aanbieding op maat aan voor onze isolerende kunststof kozijnen en geniet ook van de voordelen!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico