Klassieke kozijnen

Klassieke kozijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de traditionele woning met een karakteristieke uitstraling.

De degelijke en vaak ruime jaren 30 woningen zijn één van de veel genoemde voorbeelden waar een klassieke vormgeving van de kozijnen gewenst is. Door de optimale isolatie van het HR++ glas en de kunststof kozijnprofielen wordt ook het comfort van het binnenklimaat aanzienlijk verhoogt.

Klassieke kozijnen gebruiken voor woningrenovatie

Klassieke kozijnen gebruiken voor de renovatie van uw woning is natuurlijk een must dat de klassieke uitstraling van uw woning behouden blijft. De eigenschappen van deze klassieke kozijnen collectie bieden hier het antwoord op. Vol vertrouwen geven wij 10 + 10 = 20 jaar garantie op de klassieke kozijnen collectie van Benitech Kozijnen. Mocht u er ooit in de toekomst over na denken uw woning te verkopen dan levert dit gegarandeerd een extra verkoopargument op!

Kwaliteit met een traditionele, tijdloze en stijlvolle uitstraling

De speciaal vervaardigde verdiepte kozijnprofielen worden geleverd conform de richtlijnen van alle hedendaagse keurmerken zoals o.a. het KOMO – SKG** keurmerk. Voor de veiligheid voldoet het hang-, en sluitwerk aan het PolitieKeurmerkVeiligWonen. De moderne en innovatieve eigenschappen van de kozijnen, verpakt in een klassieke stijl, zullen optisch naadloos aansluiten bij de uitstraling en stijl van uw woning.

Kies voor zekerheid, kies voor Benitech kozijnen

Bent u op zoek naar klassieke kunststof kozijnen die een verrijking zijn voor uw woning? Kozijnen die perfect aansluiten bij de stijl van uw woning? Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten voor de renovatie van uw woning. Via het bekende Benitech Betaalplan heeft u als klant de mogelijkheid om uw woningrenovatie te laten financieren. Zo heeft u al nieuwe kozijnen voor uw hele woning vanaf €49,- per maand inclusief montage!

Onze service

  • Landelijke dekking: onze adviseurs zijn altijd bij u in de regio te vinden om u meer informatie te geven over klassieke kozijnen.
  • Betaling na montage: u hoeft geen aanbetaling te doen voor de klassieke kozijnen.
  • 10 + 10 = 20 jaar product garantie: gegarandeerd topkwaliteit klassieke kozijnen.
  • Financiering van klassieke kozijnen: met het Benitech Betaalplan kunt u eenvoudig uw klassieke kozijnen op basis van een financiering aanschaffen

Neem nu contact met ons op op het nummer 088 600 1357 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico