Klassieke kozijnen

Onze klassieke kozijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de traditionele woning met een karakteristieke uitstraling. Zo geniet u van de voordelen van kunststof, maar behoudt u de gewenste uitstraling.
Klassiek kozijn met roedes en ventilatierooster in muur

Klassieke kozijnen gebruiken voor woningrenovatie

Bij het renoveren van uw klassieke woning is het natuurlijk een must om de authentieke uitstraling te behouden. Onze klassieke kozijnen bieden precies dat. Vol vertrouwen geven wij 10 + 10 = 20 jaar garantie op onze klassieke kunststof kozijnen. Dit biedt u niet alleen gemoedsrust terwijl u geniet van meer wooncomfort, maar het dient ook als een waardevolle investering in de toekomst van uw woning.

Meer weten over onze producten?

Gratis & vrijblijvend adviesgesprek

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor het ontvangen van een aanbieding op maat kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Man en vrouw genieten van kunststof kozijnen in moderne keuken

Passen klassieke kozijnen bij uw woning?

Heeft u een oude woning? Bijvoorbeeld een jaren 30-woning, jaren 40-woning of jaren 50-woning? Grote kans dat uw woning dan een klassieke stijl heeft. En daar zijn klassieke kozijnen uiteraard perfect voor!

De kenmerken van een woning met een klassieke stijl zijn bijvoorbeeld:

 • Erkers
 • Hoge plafonds en ramen
 • Roedes op het glas
 • Kamer en suite
 • De gevel bestaat voornamelijk uit bakstenen

Isolatie als sleutel tot comfort en besparing voor oude woningen

De klassieke stijl is voornamelijk aanwezig bij oudere woningen. Deze woningen hebben één groot nadeel: ze zijn vaak niet of slecht geïsoleerd. En dat gaat ten koste van uw comfort en uw portemonnee. Daar is gelukkig wat aan te doen!

Van spouwmuurisolatie tot vloerisolatie en van dakisolatie tot gevelisolatie. Maar ook isolerende kozijnen met isolerend HR-glas zijn een goede investering. Hiermee kunt u flink besparen op de energiekosten en geniet u tegelijkertijd van een aangename binnentemperatuur tijdens alle seizoenen.

De klassieke kozijnen van tegenwoordig zijn erg goed: ze hebben de gewenste oude uitstraling, maar voldoen aan de nieuwste kwaliteitsstandaarden.

Betaalbaar, flexibel én gemakkelijk

Al vanaf 49 euro per maand.

Klassieke houten kozijnen of klassieke kunststof kozijnen?

Als het gaat om klassieke kozijnen, denken de meeste mensen direct aan houten kozijnen. Maar wist u dat u met kunststof kozijnen ook de gewenste klassieke uitstraling kunt creëren? Als we kozijnen van de materialen hout en kunststof met elkaar vergelijken, wordt duidelijk dat kunststof kozijnen de beste keuze zijn en aanzienlijke voordelen bieden voor uw woning. Denk bijvoorbeeld eens aan al het onderhoud van houten kozijnen dat u bij kunststof kozijnen niet uit hoeft te voeren. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd!

Klassieke kunststof kozijnen vormen dus een uitstekende investering voor uw woning.

Woonplezier en wooncomfort met kunststof kozijnen

Voordelen kunststof kozijnen

Onderhoudsarm - Lange levensduur- Goede isolatie - Veilig - Goedkoop in aanschaf én kostenbesparend - Duurzaam - Beschikbaar in vele soorten

Gebouw met kunststof kozijnen - voordelen kunststof kozijnen

Klassieke kunststof kozijnen van Benitech

Omdat wij onze kozijnen op maat maken, kunt u uw kunststof kozijnen altijd naar wens samenstellen. Dankzij onderstaande mogelijkheden kunt u de gewenste authentieke uitstraling van klassieke kozijnen creëren:

 • Verdiepte kozijnprofielen
 • Mogelijkheid tot glasroedes
 • Houtnerf mogelijk
 • Vrijwel alle RAL-kleuren mogelijk

Natuurlijk zijn ze beschikbaar in de meest voorkomende klassieke kleuren voor kozijnen: monumentengroen (RAL 6064), wit (RAL 9016), staalblauw (RAL 5011) en wijnrood (RAL 3005).De kleuren zijn natuurlijk ook te combineren! Zo kunt u bijvoorbeeld voor het vaste deel kiezen voor de kleur wit en voor het draaideel voor de kleur monumentengroen. De perfecte combinatie voor een klassieke stijl!

Kwaliteit met een traditionele, tijdloze en stijlvolle uitstraling

De speciaal vervaardigde verdiepte kunststof kozijnprofielen worden geleverd conform de richtlijnen van alle hedendaagse keurmerken zoals het KOMO- en SKG** keurmerk. Voor de veiligheid voldoet het hang- en sluitwerk natuurlijk aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De moderne en innovatieve eigenschappen van onze kunststof kozijnen, verpakt in een klassieke stijl, zullen optisch naadloos aansluiten bij de uitstraling en stijl van uw woning. En omdat we uw kunststof kozijnen altijd op maat maken, heeft u alle mogelijkheden om het kozijn volledig naar wens samen te stellen.

Uw hele woning in de klassieke stijl met kunststof?

Ook dat kan bij ons! Ook voor een schuifpui in klassieke stijl, klassieke kunststof openslaande deuren of klassieke deuren op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons brede productaanbod en de vele mogelijkheden kunt u ook voor een complete woningrenovatie kiezen.

Kies voor zekerheid, kies voor Benitech Kozijnen

Bent u op zoek naar klassieke kunststof kozijnen die een verrijking zijn voor uw woning? Kozijnen die perfect aansluiten bij de stijl van uw woning? Graag adviseren wij u gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten voor de renovatie van uw woning.

 • Landelijke dekking: onze adviseurs zijn altijd bij u in de regio te vinden voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
 • Betaling na montage: u hoeft geen aanbetaling te doen.
 • 10 + 10 = 20 jaar product garantie: gegarandeerd topkwaliteit klassieke kozijnen.
 • Financiering van klassieke kozijnen: met het Benitech Betaalplan kunt u eenvoudig uw klassieke kozijnen op basis van een financiering aanschaffen.

Klassieke kozijnen koopt u bij Benitech Kozijnen

Wilt u genieten van de tijdloze elegantie van klassieke kozijnen en de voordelen van kunststof? Aarzel dan niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 088 600 1357 of vul het contactformulier in. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico