Kunststof kozijnen duurzaam

Kunststof kozijnen winnen de laatste tijd steeds meer aan populariteit. Bij Benitech Kozijnen vinden we dat ook niet gek.

Als alle voordelen van kunststof kozijnen worden afgewogen tegenover kozijnen van ander materiaal is het logisch dat kunststof kozijnen aan populariteit wint. De oude ‘’plastic look’’ die kunststof kozijnen voorheen hadden is allang verleden tijd en kunststof kozijnen zijn tegenwoordig in alle kleuren en soorten te bestellen.

Buiten het feit dat kunststof kozijnen erg lang mee gaan, onderhoudsvriendelijk zijn, goed betaalbaar en een perfecte uitstraling hebben, zijn onze kunststof kozijnen ook duurzaam.

Duurzaamheid bij Benitech Kozijnen

Bij Benitech Kozijnen werken we uitsluitend met de beste merken die garant staan voor kwaliteit en een zo klein mogelijk negatief effect hebben op het milieu. Al onze producten hebben een levensduur van 70 jaar, mits u de kunststof kozijnen goed verzorgd. Waar het onderhoud van andere soorten kozijnen vaak gepaard gaat met schadelijke stoffen is dat bij kunststof kozijnen niet nodig. Een vochtige doek over de kozijnen volstaat al om de kozijnen in een goede staat te houden.

De isolatiewaarde van het kunststof kozijnen is onder andere afhankelijk van het type glas. Bij Benitech Kozijnen krijgt u bij de aanschaf van kunststof kozijnen gratis HR++ glas geleverd. Hierdoor bent u verzekerd van maximale energiebesparing van uw woning.

Kunststof kozijnen van Benitech Kozijnen

Wilt u ook maximale energiebesparing, zorgeloos woonplezier en duurzame kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s en wij plannen een vrijblijvende afspraak in op een voor u gewenst tijdstip.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico