Kunststof kozijnen kosten

Wij hadden u natuurlijk direct graag een offerte op maat opgesteld zodat u op de hoogte bent van de kosten van kunststof kozijnen, maar dat gaat helaas niet. Zelfs een indicatie is lastig.

Het feit dat het lastig is om een indicatie te geven komt voornamelijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft en andere keuzes maakt met betrekking tot de kozijnen. Hierdoor kunnen de prijzen ontzettend verschillen.

Het is bekend dat kozijnen geen goedkope investering zijn, daarom raden wij u aan om verschillende offertes te vergelijken. Dit hoeven geen grote aantallen te zijn, ook twee of drie is al voldoende. Op deze manier krijgt u een beeld van de verschillende mogelijkheden en de kosten. Het is echter wel belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. Belangrijker is om te kijken welke voordelen een bedrijf nog meer biedt.

De factoren van de kosten

De kunststof kozijnen kosten zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • Het merk van de kozijnen
  • Het soort glas, bijvoorbeeld HR++ of HR+++
  • De grootte van de kozijnen
  • De stijl, houtnerf brengt bijvoorbeeld extra kosten met zich mee
  • Vast raam of een draaikiepraam

Elk van bovenstaande keuzes heeft invloed op de totaalprijs.

Het verschil tussen aanbieders

Wanneer u meerdere offertes heeft aangevraagd, ziet u dat de prijzen ontzettend uiteen kunnen lopen. Ook al lijken de offertes identiek aan elkaar, het kan alsnog veel verschillen. De goedkope kunststof kozijnen zijn dan vaak ook niet de beste keuze. Zoals eerder benoemd is het merk van de kozijnen ontzettend belangrijk. Bij Benitech werken wij uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco.

Daarnaast speelt de wijze van montage een grote rol. De montage op stelkozijnen zal duurder uitvallen in vergelijking met een montage zonder stelkozijnen. Ook moet er een goede afweging worden gemaakt in prijs en service. Een aanbieder kan duurder uitvallen maar kan in plaats daarvan wel meer service en garantie aanbieden. Aangezien dit een grote investering voor u is, is dat het overwegen waard. Ook zult u bij sommige aanbieders een grote aanbetaling moeten doen. Dit is ook iets om rekening mee te houden. Bij Benitech werken wij altijd zonder aanbetaling en u betaalt daardoor pas na montage.

Waarom kiezen voor Benitech?

Bij Benitech kunt u altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend advies op maat. Onze adviseur komt graag bij u op locatie om uw wensen en behoeften te inventariseren en daarna met een aanbieding op maat te komen. Bij Benitech staat kwaliteit voorop en daarom werken wij uitsluitend met A-merken. Onze vakmensen beschikken over veel ervaring en zijn VCA-gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij u altijd 20 jaar garantie bieden op onze producten. Wij werken niet met aanbetalingen, maar bij ons betaalt u altijd pas achteraf zodat u geen onnodige risico’s loopt. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen. Bekijk daarvoor het Benitech betaalplan.

De voordelen op een rijtje:

De kunststof kozijnen kosten voor uw project

Bent u benieuwd naar de kunststof kozijnen kosten voor uw specifieke situatie? Neem dan contact op door middel van het invullen van ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 088 600 1375.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico