Kunststof kozijnen monteren

Kunststof kozijnen monteren is een onderdeel dat veel expertise en aandacht verdiend en daar zijn we ons van bewust bij Benitech Kozijnen.

Wij zorgen met onze expertise, ervaring en VCA gecertificeerde monteurs voor een resultaat waar u jarenlang zorgeloos woonplezier van heeft. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring.

Kwaliteit is de standaard bij Benitech

Als u de wensen heeft besproken met één van onze adviseurs, worden de kunststof kozijnen op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Al onze producten worden gemonteerd door uitsluitend VCA gecertificeerde monteurs. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het certificaat houdt in dat al onze monteurs veilig en gezond werken en eventuele ongevallen kunnen voorkomen. Hierdoor heeft u bij Benitech Kozijnen de garantie dat de kwaliteitsstandaard hoog is en dat vakmanschap gegarandeerd wordt. Klik hier voor meer informatie over nieuwe kunststof kozijnen bij Benitech.

Al onze kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste kwaliteitsrichtlijnen van Nederland zoals het SKG keurmerk en Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Benitech Kozijnen?

Wist u dat wij naast de hoge kwaliteitsstandaard van onze producten en ons personeel u als klant ook de mogelijkheid bieden om uw gehele woning al vanaf €49,- per maand te voorzien van kozijnen? Dit is inclusief montage waar ook in Nederland. Of u nu kunststof kozijnen Hengelo zoekt of uw kunststof kozijnen wil laten monteren in Almere: wij komen bij u langs! Daarnaast betaalt u altijd pas na de daadwerkelijke montage, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende offerte op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kunststof kozijnen monteren door Benitech?

Neem gerust contact met een van onze collega’s op. Zij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico