Nieuwe kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen aanschaffen? Dan bent u bij Benitech Kozijnen aan het juiste adres! Wij helpen u graag met uw renovatieklus en zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld.

U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek en u ontvangt na afloop van het gesprek een aanbieding op maat. Bekijk hier onze kunststof kozijnen!

Wanneer kiest u voor nieuwe kunststof kozijnen?

Zodra uw oude kozijnen aan vervanging toe zijn, door bijvoorbeeld ouderdom, slechte isolatie of verminderde inbraakveiligheid, doet u er verstandig aan om uw kozijnen zo snel mogelijk te vervangen. In veel gevallen zal het dan gaan om oude houten kozijnen die vervangen dienen te worden. Voor uw nieuwe kozijnen kunt u dan het beste kiezen voor het materiaal kunststof. Kunststof kozijnen kennen namelijk vele voordelen:

 • een lange levensduur;
 • zeer goede isolatiewaardes;
 • onderhoudsvriendelijk;
 • kostenbesparend;
 • duurzaam;
 • inbraakwerend;
 • volledig op maat samen te stellen.

Als u lang van uw kozijnen wilt genieten zonder al te veel onderhoud te moeten uitvoeren, zijn nieuwe kunststof kozijnen dus een uitstekende keuze!

De kosten van nieuwe kunststof kozijnen verdient u terug

Wanneer u moderne kunststof kozijnen aanschaft, zijn de kosten natuurlijk ook erg belangrijk. De hoge aanschafwaarde van kunststof kozijnen zorgt ervoor dat sommige mensen zullen afhaken. Kunststof kozijnen hebben inderdaad een hoge aanschafwaarde, maar ze zijn wel aanzienlijk goedkoper dan houten en aluminium kozijnen. Daarnaast verdient u de kosten die u maakt uiteindelijk ook weer terug. U heeft allereerst namelijk geen onderhoudskosten meer die u met uw oude kozijnen nog wel zult hebben. Verder zorgen de zeer goede isolatiewaardes van kunststof kozijnen ervoor dat u maandelijks kunt besparen op de energiekosten. Zo bent u uiteindelijk voordeliger uit met kunststof kozijnen dan met uw oude kozijnen.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Benitech?

Bij Benitech Kozijnen staat kwaliteit voorop. We vinden het belangrijk dat u jarenlang kunt genieten van meer woonplezier en meer wooncomfort met onze kunststof kozijnen. We doen er dan ook alles aan om de beste kwaliteit te leveren. Onze Schüco en Veka kunststof kozijnen zijn van topkwaliteit en door te monteren op kunststof stelkozijnen (indien mogelijk) kunnen we deze kwaliteit jarenlang garanderen. Daarnaast biedt Benitech nog een aantal andere aantrekkelijke voordelen:

 • Geen financieel risico: u doet geen aanbetaling.
 • Mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen met het Benitech Betaalplan.
 • We bieden een totaaloplossing voor ramen, deuren en kozijnen.
 • We bieden u 20 jaar garantie.
 • Alles wordt voor u geregeld en u heeft maar één aanspreekpunt.
 • We hebben meer dan 20 jaar ervaring.

Ja, ik wil nieuwe kunststof kozijnen van Benitech!

Door het invullen van ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Direct contact? Bel 088 600 1357

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico