Kunststof kozijnen goedkoop?

Ja en nee. Kunststof kozijnen zijn de goedkoopste optie wanneer deze vergeleken worden met houten en aluminium kozijnen. Maar nee, kunststof kozijnen zijn zeker niet goedkoop.

Welke kozijnen u ook kiest. Kozijnen zullen natuurlijk altijd een grote investering blijven.

De afweging: kunststof kozijnen goedkoop of duurkoop?

Met de keuze voor kunststof kozijnen kiest u dus voor de goedkoopste optie, maar dan bent u er nog niet. Tussen verschillende soorten kunststof kozijnen en kunststof kozijnen van verschillende aanbieders zijn ook nog veel prijsverschillen te vinden.

Als u de kunststof kozijnen prijzen gaat vergelijken, zult u zien dat sommige kunststof kozijnen goedkoop zijn in vergelijking met andere kunststof kozijnen. De vraag die u zich hierbij altijd moet stellen is ‘zijn de kunststof kozijnen goedkoop of duurkoop?’ We krijgen helaas van veel mensen te horen dat ze achteraf spijt hebben van hun goedkope kozijnen, omdat de kwaliteit te wensen overlaat. Met name bij goedkope kunststof kozijnen inclusief montage is het belangrijk om even goed op te letten. Vaak blijken deze kozijnen onder andere zo goedkoop te zijn doordat de kozijnen niet volgens de (kwaliteit) richtlijnen worden gemonteerd.

Maak dus altijd een goede afweging voordat u de goedkoopste optie kiest en vergelijk op álle onderdelen en niet alleen op de prijs. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan op maat gemaakte kunststof kozijnen of kunststof kozijnen op voorraad, het kozijnprofiel en glas dat wordt gebruikt, maar ook aan de montagewijze en garantie.

Goedkope kunststof kozijnen uit het buitenland

Vaak wordt er gedacht dat kunststof kozijnen goedkoper zijn in het buitenland en dat het een goede keuze is om de kozijnen daar aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan goedkope kunststof kozijnen Polen of goedkope kunststof kozijnen Duitsland. Echter, ook hier geldt hetzelfde als in Nederland: de kunststof kozijnen zijn niet voor niets zo goedkoop. Daarnaast zijn er in het buitenland vaak andere kwaliteitseisen van toepassing, waardoor uw kozijnen bijvoorbeeld ook niet zullen voldoen aan de eisen van het Nederlands bouwbesluit.

U verdient uw investering terug!

Al met al raden we u aan om voor kwaliteit te kiezen en niet voor de goedkoopste prijs. Een groot voordeel van kwaliteitskozijnen is dat u in de loop van de jaren veel geld kunt besparen. Hierdoor kunt u de grote investering van kunststof kozijnen terugverdienen!

  • De kosten voor de schilder zijn verleden tijd.
  • Dankzij de uitstekende isolatiewaardes daalt uw energierekening.
  • De kunststof kozijnen gaan wel 50 tot 70 jaar mee!

TIP: U kunt nu ook subsidie aanvragen voor isolerende kunststof kozijnen. Hiermee kunt u geld besparen op de aanschafkosten.

Zijn kunststof kozijnen goedkoop bij Benitech?

Simpel gezegd: nee, u bent bij ons niet aan het juiste adres voor goedkope kunststof kozijnen. Benitech staat garant voor kwaliteit en onze producten en montage voldoen dan ook aan de strengste Nederlandse kwaliteitseisen. Daarnaast ontvangt u bij ons 20 jaar garantie op uw kunststof kozijnen!

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Benitech is officieel dealer van Veka en Schüco
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Kunststof kozijnen van topkwaliteit inclusief montage, service en 20 jaar garantie

Wilt u graag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 088-6001357. We komen graag bij u langs!

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico