Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen plaatsen is complex werk wat enorm veel accuraatheid vereist.

Veel leveranciers van kunststof kozijnen bieden ook de mogelijkheid om kunststof kozijnen zelf te plaatsen. Een belangrijke reden hiervoor is dat het de totale kosten verminderd. Kunststof kozijnen kosten natuurlijk veel geld, dus dit klinkt vaak als een aantrekkelijk alternatief. Wij als Benitech zijnde adviseren u om hier goed over na te denken. Zoals gezegd is het plaatsen van kunststof kozijnen complex werk en dit vraagt om enorm veel accuraatheid en specialisme. Een kleine fout tijdens het plaatsen kan een enorme impact hebben. In sommige gevallen zelfs tot het vervangen van de door u zelf geplaatste kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen laten plaatsen door Benitech

Bij Benitech verlenen wij uitsluitend het gehele proces. Vanaf het eerste gesprek tot en met de montage wordt alles door ons geregeld. De kunststof kozijnen die wij plaatsen worden ook in onze eigen fabriek op maat gemaakt. Onze profielen die wij hiervoor gebruiken zijn uitsluitend van A-merken. Vóórdat onze VCA-gecertificeerde monteurs bij u komen om te monteren, zullen wij eerst met u een afspraak inplannen op een voor u gewenst tijdstip met een van onze adviseurs. Zij bespreken met u de wensen en mogelijkheden en doen een visuele inspectie om vervolgens een passend prijsadvies te geven.

De voordelen van Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Wij werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Wij werken uitsluitend met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage
  • Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z

Benieuwd naar de mogelijkheden die Benitech u biedt?

Bent u benieuwd geraakt naar wat Benitech allemaal te bieden heeft voor u? Neem dan gerust contact op met een van onze collega’s die u graag meer vertelt over de mogelijkheden bij Benitech Kozijnen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico