Kunststof kozijnen RAL 9010

Veruit het gros van de kozijnen in Nederland wordt in RAL 9010 gemaakt of geverfd. RAL 9010 wordt ook wel zuiverwit genoemd. Hoewel de kleur doet vermoeden dat het 100% wit is, is dit niet het geval.

Naast dat u de keuze heeft om de kunststof kozijnen in RAL 9010 te nemen, bieden wij daarnaast nog een ruim assortiment kleuren. Onze adviseurs nemen in een vrijblijvend gesprek naast de kleurstaal RAL 9010 ook alle andere mogelijke kleuren mee die kunnen worden gekozen voor onze kunststof kozijnen.

Voor de binnenzijde van de kunststof kozijnen wordt wél standaard RAL 9010 of RAL 9001 (crème) geleverd.

Kunststof kozijnen met houtlook

Bij Benitech Kozijnen kunt u er ook voor kiezen om uw kunststof kozijnen te voorzien van houtnerf. Hierdoor krijgen de kunststof kozijnen de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof. Voor meer informatie over houtnerf op kunststof kozijnen kunt u hier verder lezen.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Maak gerust een afspraak!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua kleuren bij Benitech? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons heeft u een groot aanbod in verschillende kleuren voor uw kunststof kozijnen. Van standaard wit (RAL 9010) tot trendy grijs (RAL 7016). Er is dus altijd wel een kleur die perfect bij uw woning past.

Profiteer deze week van onze speciale actie!

Als u deze week nog kunststof kozijnen afneemt bij ons profiteert u van onze speciale actie! U krijgt namelijk gratis op uw order HR++ glas en bijpassende horren

Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico