Kunststof kozijnen RAL 9010

Veruit het gros van de kozijnen in Nederland wordt in RAL 9010 gemaakt of geverfd. RAL 9010 wordt ook wel zuiverwit genoemd. Hoewel de kleur doet vermoeden dat het 100% wit is, is dit niet het geval.
Witte kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen in diverse witte tinten

kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder RAL 9010 en RAL 9001. RAL 9010 staat bekend om de heldere en neutrale kleur, terwijl RAL 9001 een iets warmere uitstraling heeft. Bij het kiezen van de juiste kleur voor uw kozijnen is het belangrijk om rekening te houden met de algehele uitstraling van uw woning.

Kleurkeuze voor kunststof kozijnen

Bij het kiezen van de kleur voor uw kunststof kozijnen is het belangrijk om zowel de buiten- als de binnenkant van uw huis in overweging te nemen. Voor de binnenzijde van de kunststof kozijnen wordt standaard RAL 9016 of RAL 9001 (crème) geleverd. In overleg met uw adviseur kunt u ook kiezen voor een andere kleur voor de binnenzijde van uw kozijnen. Voor de buitenzijde heeft u keuze uit een ruim assortiment kleuren. Onze adviseurs nemen in een vrijblijvend gesprek naast de kleurstaal RAL 9010 ook alle andere mogelijke kleuren mee die kunnen worden gekozen voor onze kunststof kozijnen.

Het schoonmaken van witte kunststof kozijnen

Het behouden van de heldere uitstraling van witte kunststof kozijnen vereist regelmatig onderhoud. Het schoonmaken van deze kozijnen kan eenvoudig worden gedaan met milde reinigingsmiddelen en water. Door regelmatig schoon te maken en te onderhouden, blijven uw witte kunststof kozijnen er jarenlang fris en stralend uitzien.

Kunststof kozijnen met houtlook

Bij Benitech Kozijnen kunt u er ook voor kiezen om uw witte kunststof kozijnen te voorzien van houtnerf. Hierdoor krijgen de kunststof kozijnen de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof. Voor meer informatie over houtnerf op kunststof kozijnen kunt u hier verder lezen.

Voordelen Benitech:

  • Gratis en vrijblijvende aanbieding op maat
  • Werken uitsluitend met de A-merken Veka en Schüco
  • Werken met onze eigen VCA-gecertificeerde vakmensen
  • Tijdelijke actie: Gratis HR++ glas en bijpassende horren
  • 20 jaar service, garantie en nazorg
  • Betaling in termijnen mogelijk door middel van het Benitech Betaalplan
  • Bij ons betaalt u pas na montage

Maak gerust een afspraak!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua kleuren bij Benitech? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons heeft u een groot aanbod in verschillende kleuren voor uw kunststof kozijnen. Van standaard wit (RAL 9010) tot trendy grijs (RAL 7016). Er is dus altijd wel een kleur die perfect bij uw woning past.

De perfecte kleur voor uw nieuwe kozijnen vinden?

Vul het contactformulier in en ontvang binnenkort een reactie van ons team. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico