Kunststof kozijntechniek

Op deze pagina vindt u informatie over de innovatieve kozijntechnieken die Benitech toepast.

Benitech kozijnen is toonaangevend in haar branche en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de kunststof kozijnen wereld. Van productie tot montage, Benitech kozijnen heeft alles in eigen beheer. Door deze werkwijze kunnen wij garanderen dat u als klant de service en kwaliteit krijgt die u verdient.

De productie van kunststof kozijnen

In onze fabriek produceren wij de meest gangbare Nederlandse en Duitse kozijnmerken, deze kozijnen sluiten naadloos aan op het Nederlands bouwbesluit. Benitech kiest ervoor kunststof kozijnen te fabriceren die volledig voldoen aan uw wensen en die uw woning precies die uitstraling geven die erbij past. Onze kwaliteits kozijnen behoren tot de top en voor elke woning leveren wij de best passende stijl, van rustieke en klassieke kunststof kozijnen tot strakke en moderne kunststof kozijnen.

De kwaliteit van kunststof kozijnen van Benitech

Kunststof kozijnen zijn er in alle soorten en maten, en natuurlijk ook in verschillende prijsklasses. Wij kiezen ervoor om kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs.

De producten en diensten, leveren wij conform de richtlijnen van de strengste Nederlandse keurmerken zoals het SKG** en Politie Keurmerk Veilig Wonen. Benitech kwaliteitswaarborg: onze VEKA producten en het geleverde HR++ glas zijn KOMO gecertificeerd. Benitech kozijnen is zeker niet de duurste in zijn kwaliteitsklasse maar werkt volgens een prijs/kwaliteits verhouding die garandeert dat u een investering voor het leven doet en niet binnen een aantal jaar al problemen met uw aankoop heeft.

Uitstraling en duurzaamheid van kunststof

De kwaliteit van kunststof is de laatste jaren zo verbeterd dat de levensduur aanzienlijk is toegenomen. De mogelijkheden tot het bewerken van kunststof zijn door de innovatieve ontwikkelingen in het productieproces zo toe te passen dat de kozijnen qua uiterlijk optisch haast niet meer te onderscheiden zijn van echt hout. Hiervoor kunt u kiezen voor de mogelijkheid van een houtlook in de kozijnprofielen.

Voordelen van kunststof kozijnen

Enkele grote voordelen van kunststof zijn naast de lange levensduur, de vormvastheid en het geringe onderhoud. Kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas hebben een zeer isolerende werking voor zowel warmte als geluid. Schuren en schilderen wordt overbodig en het schoonmaken doet u simpel met wat water en zeep. De verzwaarde profielen en het gekeurde hang- en sluitwerk zorgen voor een inbraakwerende combinatie van het geheel.

Merken in de collectie van Benitech kozijnen

Benitech kozijnen is officieel dealer en producent van Veka en Schuco kunststof kozijnen. Dit zijn twee gerenomeerde merken die tot de top van de kunststof kozijnen branche behoren. Benitech biedt u de mogelijkheid om uit een bredere collectie te kiezen, indien u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u hier een aanvraag indienen.

Montage van kozijnen door heel Nederland

Dagelijks zijn de montageteams van Benitech bezig met het plaatsen van kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, openslaande tuindeuren en accessoires. Benitech heeft een nationale dekking, onze montageteams of adviseurs zijn dus altijd bij u in de buurt te vinden.

Waarom kiest u voor Benitech kozijnen?

  • 10 + 10 = 20 jaar kwaliteitsgarantie
  • Ervaring, vakwerk en service
  • Betaling NA montage
  • Al vanaf een klein bedrag per maand nieuwe kozijnen

Kozijntechniek van Benitech:

  • Uitsluitend hoge kwaliteit Veka en Schuco profielen.
  • Productie tot montage in eigen beheer.
  • Goed isolerend door hr++ glas in de kunststof kozijnen

Aanbieding op maat ontvangen voor kunststof kozijnen?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico