Een kleine selectie van onze referenties: februari 2022

Onze monteur teams zijn ook in februari weer enthousiast aan de slag gegaan om nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren bij onze klanten te plaatsen.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie februari 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Of het nu om een deelrenovatie of gehele woningrenovatie ging: het resultaat mag er weer zijn! De woningen hebben dankzij de kunststof kozijnen, ramen en deuren weer een hele nieuwe uitstraling gekregen.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen, ramen en/of deuren voor uw woning? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina!

Bent u er al over uit dat u nieuwe kunststof kozijnen wilt, maar weet u nog niet zeker of u bij Benitech wilt kopen? Kijk dan eens naar de ervaringen van onze klanten en lees de recensies op The Feedback Company.

Onze referenties in februari 2022

Bekijk de video om het resultaat te zien van een aantal van onze uitgevoerde woningrenovaties in februari 2022.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Overstappen naar kunststof kozijnen vanwege de vele voordelen

Veel genoemde redenen om van houten kozijnen over te stappen naar kunststof kozijnen zijn het mindere onderhoud, de betere isolatie en de verduurzaming. Ook voor de bewoners van deze woning was dit de reden om bij het vervangen van de houten kozijnen te kiezen voor kunststof.

De bewoners hebben meteen de hele woning aangepakt waardoor ze straks optimaal kunnen genieten. Doordat alles nu van kunststof is hebben de bewoners vrijwel geen onderhoud meer aan de buitenzijde van de woning. Daarnaast zullen ze genieten van een lekker warm huis in de winter en een lekker koel huis in de zomer dankzij de uitstekende isolatie. En niet onbelangrijk; daarbij profiteren ze meteen van een lagere energierekening.

Voor de kozijnen is gekozen ons meest verkochte profiel: Veka Softline kozijnen. Deze kozijnen zijn voorzien van HR++ glas en zijn aan de buitenzijde uitgevoerd in twee kleuren.

  • Kunststof kozijnen kleur buitenzijde: RAL 9001 (crèmewit)
  • Kunststof kozijnen draaideel kleur buitenzijde: RAL 7016 houtnerf (antracietgrijs)
  • Kunststof kozijnen kleur binnenzijde: RAL 9001 (crèmewit)

Ook de deuren en gevelbekleding zijn afgestemd op de kozijnen. Ook deze zijn namelijk uitgevoerd in de kleur antracietgrijs. Zo heeft de woning weer een mooie nieuwe uitstraling waarbij alles goed bij elkaar past.

Verduurzamen met kunststof kozijnen

Dat verduurzamen steeds belangrijker is en steeds meer mensen daarvoor kiezen zal niets nieuws zijn. Maar wist u ook al dat u kunt verduurzamen met kunststof kozijnen? En het goede nieuws is dat u ook nog eens subsidie op kunststof kozijnen in 2022 ontvangt! De bewoners van deze woning hebben er om deze reden voor gekozen om de oude kozijnen en de voordeur te vervangen door kunststof kozijnen en een kunststof voordeur.

Met het Veka Softline profiel hebben de bewoners gekozen voor een profiel met zeer goede isolatiewaardes. Dankzij meerdere isolerende luchtkamers, het verdiepte profiel en de dubbele rubberen afdichting wordt een uitstekende isolatiewaarde behaald. Hierdoor zullen de bewoners de verwarming minder vaak en minder hoog aan te zetten waardoor ze aanzienlijk minder CO2 zullen uitstoten en daarmee zuiniger leven.

De kozijnen zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde crèmewit (RAL 9001). De nieuwe kunststof voordeur is voorzien van de kleur antracietgrijs (RAL 7016) met houtnerf.

Onze monteurs hebben alles natuurlijk netjes afgewerkt, zowel binnen als buiten. Zo zijn er onder andere vensterbanken, veiligheidsbeslag en horren geplaatst.

Heeft u ook interesse in kunststof kozijnen, ramen en deuren?

We komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar 0886001357 of vul ons contactformulier in.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico