Kijk onze top referenties van juni 2022!

Van Gelderland tot Noord-Holland en van Utrecht en Flevoland tot Zuid-Holland: onze Benitech monteurs waren ook in juni weer door heel Nederland te vinden.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie juni 2022 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Met de opgeleverde klussen hebben onze monteurs opnieuw veel klanten blij kunnen maken met de nieuwe ramen, deuren en kunststof kozijnen. Deze klanten hebben het mooi voor de zomer klaar en kunnen tijdens de warme dagen profiteren van de uitstekende isolatiewaardes van hun nieuwe kunststof kozijnen.

Overweegt u ook om uw oude kozijnen te laten vervangen door nieuwe kunststof kozijnen? Benitech helpt u graag verder. Bel ons op 088 600 1357 of vul het contactformulier in voor een adviesgesprek en aanbieding op maat.

Onze referenties in juni 2022

Voor een kleine selectie van de opgeleverde klussen in juni kunt u onze video bekijken.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

De overstap van houten kozijnen naar kunststof kozijnen

Ook bij deze tussenwoning in Gelderland hebben 8 oude houten kozijnen plaats gemaakt voor kunststof kozijnen. En ook hier speelden de factoren onderhoud, isolatie en verduurzaming een grote rol bij de keuze voor kunststof kozijnen. De uiteindelijke keuze is gevallen op Veka Softline kunststof kozijnen waarbij het draaideel en het vaste deel van een andere kleur zijn voorzien. Het betreft de kleur crèmewit (RAL 9001) voor het vaste deel en de binnenkant en voor het draaideel betreft het de kleur antracietgrijs (RAL 7016) in houtnerffolie. Naast de kunststof kozijnen in de stenen gevel zijn er ook in het dak nog kozijnen en ramen geplaatst: Velux dakramen.

Verder heeft Benitech Kozijnen ook kunststof kozijnen in de dakkapel geplaatst, kunststof gevelbekleding geplaatst en een kunststof voordeur geplaatst. Voor zowel de gevelbekleding als de voordeur is ook gekozen voor de kleur antracietgrijs (RAL 7016).

Kunststof kozijnen twee-onder-een-kapwoning

Deze twee-onder-een-kapwoning in Utrecht had nog oude houten kozijnen. Naarmate de houten kozijnen slechter werden en ook nog eens begonnen te rotten, vonden de bewoners het nu dan toch echt tijd voor nieuwe kozijnen. Doordat kunststof kozijnen uitstekend isoleren, weinig onderhoud nodig hebben en duurzaam zijn, was de keuze voor kunststof snel gemaakt.

Om optimaal te profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen, zijn alle acht oude houten kozijnen vervangen door kunststof. Voor de nieuwe kozijnen hebben de bewoners ervoor gekozen om aan de buitenzijde twee kleuren te combineren. Het vaste deel is wit (RAL 9016) en de draaidelen zijn antracietgrijs (RAL 7016) in houtnerffolie. De binnenzijde van de kozijnen is volledig wit.

De kunststof kozijnen zijn van het merk Veka en zijn voorzien van het uitstekend isolerende HR++ glas. Voor alle ramen die open kunnen zijn er horren geplaatst en de ramen zijn voorzien van slotjes voor de inbraakveiligheid.

Naast kunststof kozijnen voor de hele woning zijn ook de voor- en achterdeur vervangen door een kunststof exemplaar. Ook hier is gekozen voor de kleur antracietgrijs zodat de kozijnen en deuren bij elkaar passen en één mooi geheel vormen. Door voor een hele woningrenovatie te kiezen, kunnen de bewoners nu genieten van een mooie nieuwe uitstraling van hun woning én ze genieten optimaal van de vele voordelen van kunststof.

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen?

Wacht dan niet langer en maak een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Ze komen graag bij u langs voor een vrijblijvende aanbieding op maat. Wees er snel bij en profiteer nu nog tijdelijk van onze speciale actie.

Profiteer van onze tijdelijke actie!

Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico