Gehele woningrenovatie: ramen, deuren en kozijnen vervangen

Als u toe bent aan nieuwe kozijnen kunt u er goed aan doen om een gehele woningrenovatie uit te voeren. Dit betekent dat u naast het vervangen van uw kozijnen, ook de ramen en deuren meeneemt.

U kunt wel alleen de kozijnen laten vervangen, maar als u nog oude niet goed geïsoleerde ramen en deuren hebt, zult u bijvoorbeeld niet kunnen genieten van de zeer goede isolatie die kunststof kozijnen te bieden hebben. Vervang uw ramen, deuren en kozijnen dan ook tegelijkertijd en geniet van optimale isolatie en een verbeterde uitstraling van uw woning.

De kosten voor het vervangen van ramen, deuren en kozijnen

Het vervangen van ramen, deuren en kozijnen is maatwerk. Om deze reden is het dan ook moeilijk om online een prijs te kunnen geven. Voor de precieze kosten voor het vervangen van ramen, deuren en kozijnen voor uw hele huis kunt u dus het beste een aanbieding op maat aanvragen.

Wat betreft de kosten is het wel mogelijk om een aantal belangrijke punten mee te geven die van invloed zijn op de prijs voor het vervangen van ramen, deuren en kozijnen.

  1. Kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn goedkoper dan houten en aluminium kozijnen, ramen en deuren. U bent dus het voordeligst uit als u voor het materiaal kunststof kiest. Daarnaast bent u met kunststof ook verzekerd van kwaliteit.
  2. Het is goedkoper om uw hele woning in één keer te laten renoveren. Als u dus eerst alleen een paar kozijnen en ramen zou vervangen en een paar jaar later de rest van de kozijnen, ramen en deuren bent u duurder uit.
  3. De keuzes die u maakt voor de ramen, deuren en kozijnen zijn logischerwijs ook van invloed op de kosten. Zo is bijvoorbeeld een vast raam goedkoper dan een draaikiep raam.
  4. De prijsverschillen tussen kozijn aanbieders vloeien vaak voort uit het verschil in kwaliteit die wordt geleverd in de verkoopfase, tijdens de levering, montage en de service.

Het vervangen van zowel ramen, deuren als kozijnen zal uiteindelijk wel een grote uitgave zijn, maar u kunt met de aanschaf ook veel geld terugverdienen. Het is dan ook een zeer goede investering. Daarnaast is het bij Benitech ook mogelijk om te betalen met het Benitech Betaalplan waardoor u in maandelijkse termijnen kunt betalen. Zo is een hele woningrenovatie al mogelijk vanaf €49,- per maand.

Geld terugverdienen bij het vervangen van uw ramen, deuren en kozijnen

Kunststof kozijnen beschikken over zeer goede isolatiewaardes. Hierdoor heeft u in de winter geen last van kou in huis en kunt u in de zomer uw huis lekker koel houden. Dit is zeer gunstig voor u, maar ook voor de energierekening! In de winter hoeft u de verwarming namelijk niet meer zo vaak en minder hard te laten stoken. Dit betekent dus dat u een groot verschil gaat zien in de energiekosten. Kunststof kozijnen behoren ook niet voor niets tot de energiebesparende maatregelen waarvoor u een subsidie kunt aanvragen.

Geniet van de nieuwe uitstraling van uw woning

Met name als u hele oude, kapotte en/of verrotte kozijnen heeft, zal er een groot verschil te zien zijn als u een woningrenovatie uitvoert. Maar ook als uw woning toe is aan een andere uitstraling zal er een groot verschil merkbaar zijn. Door een woningrenovatie uit te laten voeren kunt u dus genieten van de nieuwe uitstraling van uw huis aan zowel de binnen- als buitenkant.

Een gehele woningrenovatie biedt nog meer voordelen!

Door uw huidige kozijnen, ramen en deuren te vervangen profiteert u niet alleen van zeer goede isolatie en een verbeterde uitstraling van uw woning, u profiteert ook van het beperkte onderhoud dat kunststof met zich meebrengt. Kunststof kozijnen, ramen en deuren hebben slechts één keer per jaar een kleine schoonmaakbeurt nodig met een simpel sopje. Een bijkomend voordeel van de verbeterde uitstraling is dat nieuwe ramen, deuren en kozijnen zeer goed zijn voor een eventuele verkoop van uw woning. De waarde van uw woning wordt namelijk aanzienlijk verhoogd.

Woningrenovatie laten uitvoeren door Benitech Kozijnen

Benitech Kozijnen produceert, levert en monteert topkwaliteit kunststof kozijnen, deuren en ramen. Onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs hanteren de beste montagewijze waardoor u kunt genieten van optimale isolatie en een zeer lange levensduur. Daarnaast ontvangt u bij ons 20 jaar garantie. Wilt u uw woningrenovatie laten uitvoeren door Benitech Kozijnen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs bij u thuis in te plannen.

Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico