Een kleine selectie van onze referenties: februari 2021

Ook in februari zijn onze monteurs weer druk geweest om vele woningen van kunststof kozijnen, ramen en deuren te voorzien.
Collage referenties Benitech Kozijnen - een kleine selectie februari 2021 kunststof kozijnen, ramen en deuren

Het winterse weer van half februari zorgde ervoor dat een aantal van onze klanten al meteen konden profiteren van de hoge isolatiewaardes van de nieuwe ramen, deuren en kozijnen. Zij konden in deze koude periode genieten van hun warme woning.

Ook bij de referenties van de maand februari gaan we wederom een aantal renovaties nader bekijken. Hierin kunt u onder andere lezen wat de reden is van de vervanging en waarom er voor kunststof kozijnen is gekozen. Daarnaast komt u ook meer te weten over de details van de ramen, deuren en kozijnen. Zo leest u bijvoorbeeld voor welk profiel is gekozen, maar ook welke RAL-kleuren er zijn gebruikt.

Wilt u meer van ons werk zien? Dan kunt u terecht op onze referentiepagina. Daar vindt u foto’s van uitgevoerde woningrenovaties door heel Nederland.

Onze referenties in februari

We hebben een klein aantal van onze referenties in februari voor u op een rij gezet in een video. Hier ziet u het opgeleverde werk en bij een aantal woningrenovaties ziet u ook de situatie voordat Benitech de ramen, deuren en kozijnen heeft vervangen.

Vrouw met kop drinken kijkt genietend naar buiten door raam met kunststof kozijnen

Langdurig genieten van kunststof kozijnen van uitstekende kwaliteit

De oude houten kozijnen en de schuifpui waren in dermate slechte staat dat ze aan vervanging toe waren. Dit kwam onder andere doordat het hout begon te rotten. Voor de nieuwe ramen, deuren en kozijnen viel de keuze op kunststof kozijnen van Benitech. Hiermee kiezen ze voor onderhoudsvriendelijke kozijnen met een lange levensduur waarin de kwaliteit behouden blijft.

Er is gekozen voor Veka kunststof kozijnen met HR++ glas. Voor de buitenzijde zijn zowel het draaideel als het vaste deel van de kozijnen uitgevoerd in de kleur wit (RAL 9010). Daarnaast is er voor de binnenzijde gekozen voor een andere kleur wit (RAL 9016).

Naast de kozijnen is ook de schuifpui vervangen door nieuwe kunststof openslaande deuren. Hiermee genieten de bewoners van dezelfde voordelen: er wordt namelijk veel lichtinval gecreëerd en huis en tuin worden bij elkaar betrokken. Een extra voordeel van de openslaande deuren ten opzichte van de schuifpui is dat er nu een grote doorgang wordt gecreëerd doordat de deuren volledig opengezet kunnen worden.

Als laatste is er ook Keralit gevelbekleding geplaatst en is de voordeur vervangen. Voor de gevelbekleding is ook gekozen voor een witte kleur zodat deze aansluit bij de kozijnen. De voordeur daarentegen is van een andere kleur voorzien. Hiervoor is de kleur antracietgrijs (RAL 7016). Een populaire kleur die uitstekend gecombineerd kan worden met de witte kozijnen. Daarnaast is de voordeur voorzien van Satinato glas waardoor de ruimte achter de deur afgeschermd wordt en men niet van buiten naar binnen kijken. Met deze nieuwe voordeur is het aanzicht van de woning weer sterk verbeterd.

Het vele onderhoud is verleden tijd onderhoudsarme kunststof kozijnen

Deze woning had zowel aluminium kozijnen als houten kozijnen. De bewoners vonden het onderhoud van deze kozijnen veel werk en kozen daarom voor onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Hierdoor zijn het schuren, schilderen en de vele onderhoudsbeurten verleden tijd.

De bewoners hebben gekozen voor Veka Softline kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn vrijwel onderhoudsarm (één keer per jaar met een simpel sopje afnemen is voldoende) en passen daarmee uitstekend bij de behoefte om minder onderhoud uit te voeren. Daarnaast genieten de bewoners ook van de andere voordelen, zoals de hoge isolatiewaarde en de lange levensduur. Om optimaal te kunnen genieten van de uitstekende isolatiewaardes zijn de kozijnen voorzien van HR++ glas. Hierdoor is het eenvoudige om de woning warm te houden en kan de verwarming lager worden gezet. Bij deze hoge isolatiewaardes is het echter wel van belang dat er goed geventileerd wordt. Dit kan met de geplaatste ventilatieroosters. Hiermee kan voldoende geventileerd worden zonder dat er veel warmte verloren gaat.

Voor de kozijnen is gekozen voor een crème kleur aan de binnenzijde (RAL 9001) en voor de buitenzijde is het vaste deel ook créme (RAL 9001) en de draaidelen zijn antracietgrijs (RAL 7016). Ook voor de kunststof voordeur is de kleur antracietgrijs gekozen.

Bent u ook geïnteresseerd in ramen, deuren en kozijnen van Benitech?

Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen door te bellen of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie en plannen indien gewenst een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs voor u in.

We staan voor u klaar!

Vul ons formulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen.
Ik wil graag meer informatie over
Afspraak

Maak een afspraak

Ik wil graag meer informatie over

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico